Tiendeo official website

POMPdeLUX SUMMER24

Mer enn 30 dager

Tilbud fra POMPdeLUX

Leter du etter de beste POMPdeLUX-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største POMPdeLUX-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra POMPdeLUX eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 POMPdeLUX-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste POMPdeLUX-katalogene "POMPdeLUX SUMMER24" gyldig fra fra 1/3 til til 31/8 og begynn å spare nå!

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

POMPdeLUX, alle tilbudene lett tilgjengelig

POMPdeLUX

Med klær fra POMPdeLUX får du lekker design og høy kvalitet til en fordelaktig pris. Våre klær er inspirert av voksenmotens nyeste tendenser, uten å glemme at de skal brukes av barn. De er behagelige å bevege seg i, de tåler å bli vasket, og allikevel er barna alltid velkledde. 

I tillegg til kvalitetskravet har det hele tiden vært et mål å levere en unik stil som understreker barnas personlighet. Derfor designer Pomp de Lux selv alt fra knapper til stoff og trykk. De sørger for et snitt og en stil som lar barn være barn, samtidig med at de går i lekre klær. 

Pomp de Lux lanserer to kolleksjoner i året; SPRING/SUMMER-kolleksjon lanseres tidlig på våren og AUTUMN/WINTER-kolleksjonen på sensommeren. 

Den siste kolleksjonen av Pomp de Lux klær er Pomp de Lux AW15. Her finner du blant annet de kule buksene Pomp de Lux Alexandria. Se også etter Pomp de Lux regntøy for våte skoledager!

Marianne Hoffmann started PompDeLux i Danmark i 2006.

I 2010 utvidet bedriften til Norge og Sverige, og siden er Home Shopping-konseptet også utvidet til Nederland, Finland, Tyskland, Sveits og Østerrike.

Pomp de Lux har klær til barn i alle aldre, fra baby str. 80-104 cm, til større barn i str. 110-152 cm.