Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Miinto.

Leter du etter de beste Miinto-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Miinto-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Miinto eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Miinto og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Wheat-brosjyren "Spar Opp til 50%" gyldig fra fra 14/6 til til 25/6.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Gerry Weber
  • Logo Sparkjøp
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo United Colors of Benetton

Miinto, alle tilbudene lett tilgjengelig

Miinto

Ved å samle over 400 av Norges mest kjente butikker, har miinto.no muligheten til å kunne tilby deg et spennende og bedt sortiment av varer til dame, herre og barn. 

Miinto.no har tusenvis av merker, fra kjente Premium brands som Tiger of Sweden, By Malene Birger, Filippa K m.m, til sporty brands som Twentyfour,Norrøna og Bergans.

Når du fullfører en handel, så går ordren direkte til din favoritt butikk, som sender deg varen med fri frakt innenfor 1-5 virkedager. Miinto.no har 14 dagers angrerett. Gjør deg dine første miinto erfaringer nå - du finner miinto rabattkode og miinto salg på Tiendeo!

Miinto ble startet i Danmark i 2009 av Kasper Kierlo og Jesper Buch.

Miinto.no startet opp i 2010.

I dag har Miinto i virksomhet og Norge, Sverige, Danmark, Nederland, og Spania, og har for lengst passert 100 ansatte.

I 2013 vant Miinto den gjeve FDIH E-commerce Award for Beste Verktøy for E-Handel.