Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra LightInTheBox.

Leter du etter de beste LightInTheBox-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største LightInTheBox-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra LightInTheBox eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra LightInTheBox og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Sparkjøp-brosjyren "Kundeavis Uke 31-32" gyldig fra 01/08/2022 til 14/08/2022.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra LightInTheBox og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-nettbutikker

LightInTheBox, alle tilbudene lett tilgjengelig

LightInTheBox

LightInTheBox er en global netthandelbedrift som leverer produkter direkte til forbrukere over hele verden. LightInTheBox nettbutikk ilbyr kunder en enkel måte å handle et bredt utvalg av livsstilprodukter til attraktive priser. Velger du produkter merket 'Sendes Lokalt', blir det ingen LightInTheBox toll.

LightInTheBox tilbyr produkter i tre hovedkategorier: klær, små gadgets, samt produkter til hjem og hage. LightInTheBox's innovative datadrevne forretningsmodell gjør at de kan tilby tilpassede produkter, slik som brudekjoler og aftenkjoler, for optimal markedsføring, handel og tilfredshet.

LightInTheBox tilbyr tre alternativer for levering: fremskyndet, standard, eller en litt mer langsiktig men sterkt rabattert levering. LightInTheBox levering vil i noen tilfeller være helt gratis, LightInTheBox leveringstid kan variere fra tre dager til tre uker avhengig av valgt alternativ og det aktuelle produktet.

LightInTheBox ble etablert i 2007 i Kina.

Grunnleggerne var  Quji (Alan) Guo, Xin (Kevin) Wen, Liang Zhang, Jun Liu og Chit Jeremy Chau.

LightInTheBox selger over 200 000 produkter til mer enn 200 land. Nettsidene foreligger på 26 språk.

Forretningsmodellen til LightInTheBox tok utgangspunkt i Thomas Friedmans bok "Jorda er flat".

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona