Dette vil kanskje interessere deg vedrørende La Redoute ...

La Redoute

La Redoute tilbyr mote og hjemmetekstiler på fransk maner, perfekt for deg som liker å handle på nett. Nettsiden laredoute.no tilbyr et stort utvalg klær for dame, herre, og barn, i tillegg til sko, tekstiler, gardiner, og dekor.

På La Redoutes nettsider finner den motebevisste kvinne alt hun måtte ønske og begjære av bluser, cardigans, gensere, jakker, jeans, La Redoute kjoler, skjørt, sko, og tilbehør. Er du ikke helt fornøyd med det du kjøper, kan du enkelt benytte deg av La Redoute retur.

I nettbutikken til La Redoute finner du også en egen outlet-avdeling med store rabatter på varer som må vekk! Alt det beste av La Redoute rabatt og tilbud finner du på Tiendeo.

Skap høstens retrostil med inspirasjon fra franske designere. Legg til smale hæler, jordnære farger og høy midje for en klassisk og moderne look.Sesongens elegante stil med forseggjorte plagg passer alle former og funker til både hverdag og fest.

I 1873 åpnet Joseph Pollet et ullspinneri på Rue de la Redoute i Roubaix, Frankrike, og døpte sitt lille firma etter gaten det lå i.

La Redoute har virksomhet i 26 land og over 10 millioner kunder.

”Les Années Couture” innebærer at det hver sesong innledes et samarbeide med noen av moteverdens giganter som skaper en kolleksjon eksklusivt for La Redoute. Eksempel på kjente moteskapere som har medvirket er Jean-Paul Gaultier, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld, Issey Miyake.

Andre Klær, sko og tilbehør-nettbutikker

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.