Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Ganni og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Ganni, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ganni

Ganni ønsker å fylle kvinners garderober med simpelt design som er lett å ha på og som kan brukes dag ut og dag inn. Ganni fornemmer hva kvinnen som elsker mote vil ha, fra storslåtte Ganni kjoler til den elegante Ganni kåpe eller den mest behagelige Ganni kimono. Du føler deg veltilpass og ser godt ut i mote fra Ganni

I Gannis atelier i Københaven designes klær, tilbehør, og undertøy. Det handler om å følge Gannis kall under lederskap av kreativ direktør Ditte Reffstrup. Ditte er lidenskapelig opptatt av kvalitet og design som kan tilpasses den enkeltes stil.

Ganni har langsiktige samarbeidsavtaler med sine leverandører med sikte på å bedre bærekraftigheten i produksjonsprosessene.

I Gannis nye kolleksjon kombineres den profesjonelle kvinnens styrke med en innsprøytning av bedagelig sensualitet. Blandingen av det maskuline og feminine gir en sensasjonell miks av individualitet og stil.

Ganni ble etablert i 2000.

I dag har Ganni 16 egne butikker i Norge, Danmark, og Tyskland, og selges i ytterligere 400 butikker i over 20 land. I Norge finner du blant annet Ganni Hegdehaugsveien. 

I 2014 blev Ganni valgt som "Brand of the Year" ved Danish Elle Style Awards.