Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Ganni.

Leter du etter de beste Ganni-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Ganni-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Ganni eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Ganni og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Indiska-brosjyren "30% Off Selected Summer" gyldig fra fra 19/7 til til 31/7.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo Gerry Weber
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo Dressmann

Ganni, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ganni

Ganni ønsker å fylle kvinners garderober med simpelt design som er lett å ha på og som kan brukes dag ut og dag inn. Ganni fornemmer hva kvinnen som elsker mote vil ha, fra storslåtte Ganni kjoler til den elegante Ganni kåpe eller den mest behagelige Ganni kimono. Du føler deg veltilpass og ser godt ut i mote fra Ganni

I Gannis atelier i Københaven designes klær, tilbehør, og undertøy. Det handler om å følge Gannis kall under lederskap av kreativ direktør Ditte Reffstrup. Ditte er lidenskapelig opptatt av kvalitet og design som kan tilpasses den enkeltes stil.

Ganni har langsiktige samarbeidsavtaler med sine leverandører med sikte på å bedre bærekraftigheten i produksjonsprosessene.

I Gannis nye kolleksjon kombineres den profesjonelle kvinnens styrke med en innsprøytning av bedagelig sensualitet. Blandingen av det maskuline og feminine gir en sensasjonell miks av individualitet og stil.

Ganni ble etablert i 2000.

I dag har Ganni 16 egne butikker i Norge, Danmark, og Tyskland, og selges i ytterligere 400 butikker i over 20 land. I Norge finner du blant annet Ganni Hegdehaugsveien. 

I 2014 blev Ganni valgt som "Brand of the Year" ved Danish Elle Style Awards.