Annonsering

Ganni Mid-Season Salg!

2 dager igjen

Leter du etter de beste Ganni-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Ganni-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Ganni eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Ganni-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Ganni-katalogene "Ganni Mid-Season Salg!" gyldig fra 16/11/2022 til 30/11/2022 og begynn å spare nå!

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker

Ganni, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ganni

Ganni ønsker å fylle kvinners garderober med simpelt design som er lett å ha på og som kan brukes dag ut og dag inn. Ganni fornemmer hva kvinnen som elsker mote vil ha, fra storslåtte Ganni kjoler til den elegante Ganni kåpe eller den mest behagelige Ganni kimono. Du føler deg veltilpass og ser godt ut i mote fra Ganni

I Gannis atelier i Københaven designes klær, tilbehør, og undertøy. Det handler om å følge Gannis kall under lederskap av kreativ direktør Ditte Reffstrup. Ditte er lidenskapelig opptatt av kvalitet og design som kan tilpasses den enkeltes stil.

Ganni har langsiktige samarbeidsavtaler med sine leverandører med sikte på å bedre bærekraftigheten i produksjonsprosessene.

I Gannis nye kolleksjon kombineres den profesjonelle kvinnens styrke med en innsprøytning av bedagelig sensualitet. Blandingen av det maskuline og feminine gir en sensasjonell miks av individualitet og stil.

Ganni ble etablert i 2000.

I dag har Ganni 16 egne butikker i Norge, Danmark, og Tyskland, og selges i ytterligere 400 butikker i over 20 land. I Norge finner du blant annet Ganni Hegdehaugsveien. 

I 2014 blev Ganni valgt som "Brand of the Year" ved Danish Elle Style Awards.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Ganni og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona