Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Ganni

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Ganni i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Ganni ...

Ganni

Ganni ønsker å fylle kvinners garderober med simpelt design som er lett å ha på og som kan brukes dag ut og dag inn. Ganni fornemmer hva kvinnen som elsker mote vil ha, fra storslåtte Ganni kjoler til den elegante Ganni kåpe eller den mest behagelige Ganni kimono. Du føler deg veltilpass og ser godt ut i mote fra Ganni

I Gannis atelier i Københaven designes klær, tilbehør, og undertøy. Det handler om å følge Gannis kall under lederskap av kreativ direktør Ditte Reffstrup. Ditte er lidenskapelig opptatt av kvalitet og design som kan tilpasses den enkeltes stil.

Ganni har langsiktige samarbeidsavtaler med sine leverandører med sikte på å bedre bærekraftigheten i produksjonsprosessene.

I Gannis nye kolleksjon kombineres den profesjonelle kvinnens styrke med en innsprøytning av bedagelig sensualitet. Blandingen av det maskuline og feminine gir en sensasjonell miks av individualitet og stil.

Ganni ble etablert i 2000.

I dag har Ganni 16 egne butikker i Norge, Danmark, og Tyskland, og selges i ytterligere 400 butikker i over 20 land. I Norge finner du blant annet Ganni Hegdehaugsveien. 

I 2014 blev Ganni valgt som "Brand of the Year" ved Danish Elle Style Awards.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.