Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Fjellreven.

Leter du etter de beste Fjellreven-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Fjellreven-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Fjellreven eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Fjellreven og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Ray-Ban-brosjyren "Get 20% Off Polarized Sunglasses" gyldig fra fra 14/6 til til 21/6.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Gerry Weber
  • Logo Sparkjøp
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo United Colors of Benetton

Fjellreven, alle tilbudene lett tilgjengelig

Fjellreven

Fjellreven finner innovative og smarte løsninger, forbedrer materialet, reduserer vekten og øker bevegesesfriheten til klær og utstyr. Utstyret følger ikke skiftende trender. Fjellreven klær og Fjellreven utstyr står for årelang funksjonalitet og slitestyrke.

Fjellreven har utviklet revolusjonerende ryggsekker, telt, soveposer og friluftsklær. Selv om mye har skjedd i årenes løp, består den stolte tradisjon med å utvikle nye og innovative løsninger for friluftsliv, opprettholde interessen for friluftsliv og handle ansvarlig overfor dyreliv og natur.

For Fjellreven er kvalitetstid en kontinuerlig prosess som gjennomsyrer alt vi gjør – fra produksjon av holdbart utstyr, valg av materiale og klimakompensasjon til sponsoravtaler og donasjoner. Du kan lese mer om Fjällrävenprodusentens innsats på dette området på fjellrevenshop.no.

Blant de mest kjente produktene finner du Fjellreven Kånken ryggsekk og Fjellreven Keb bukser.

Historien om Fjällräven begynte i 1950, da Åke Nordin, en 14 år gammel gutt fra Örnsköldsvik i Nord-Sverige, gjorde seg klar til å gå på tur i fjellene. Han var misfornøyd med ryggsekken sin, tok saken i egne hender og snekret sammen en tremeis som fordelte belastningen bedre over hele ryggen.

Fjellrevenshop begynte som merkevarebutikk for Fjällräven i 2009. Siden dette har Fjellrevenshop hatt Norges største utvalg av Fjällrävenprodukter.

Den klassiske ryggsekken Kånken fra 1978 ble lansert for å redde ryggene til svenske skolebarn under sloganen "Rette rygger har det best".