Fjellreven
Fjellreven

Fjellreven - Rabattkoder, katalog og kuponger

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Fjellreven

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Fjellreven ...

Fjellreven

Fjellreven finner innovative og smarte løsninger, forbedrer materialet, reduserer vekten og øker bevegesesfriheten til klær og utstyr. Utstyret følger ikke skiftende trender. Fjellreven klær og Fjellreven utstyr står for årelang funksjonalitet og slitestyrke.

Fjellreven har utviklet revolusjonerende ryggsekker, telt, soveposer og friluftsklær. Selv om mye har skjedd i årenes løp, består den stolte tradisjon med å utvikle nye og innovative løsninger for friluftsliv, opprettholde interessen for friluftsliv og handle ansvarlig overfor dyreliv og natur.

For Fjellreven er kvalitetstid en kontinuerlig prosess som gjennomsyrer alt vi gjør – fra produksjon av holdbart utstyr, valg av materiale og klimakompensasjon til sponsoravtaler og donasjoner. Du kan lese mer om Fjällrävenprodusentens innsats på dette området på fjellrevenshop.no.

Blant de mest kjente produktene finner du Fjellreven Kånken ryggsekk og Fjellreven Keb bukser.

Historien om Fjällräven begynte i 1950, da Åke Nordin, en 14 år gammel gutt fra Örnsköldsvik i Nord-Sverige, gjorde seg klar til å gå på tur i fjellene. Han var misfornøyd med ryggsekken sin, tok saken i egne hender og snekret sammen en tremeis som fordelte belastningen bedre over hele ryggen.

Fjellrevenshop begynte som merkevarebutikk for Fjällräven i 2009. Siden dette har Fjellrevenshop hatt Norges største utvalg av Fjällrävenprodukter.

Den klassiske ryggsekken Kånken fra 1978 ble lansert for å redde ryggene til svenske skolebarn under sloganen "Rette rygger har det best".

Andre Klær, sko og tilbehør-nettbutikker

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon