Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Fjellreven

Opprett konto for å finne ut når!

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Fjellreven og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-nettbutikker

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Fjellreven ...

Fjellreven

Fjellreven finner innovative og smarte løsninger, forbedrer materialet, reduserer vekten og øker bevegesesfriheten til klær og utstyr. Utstyret følger ikke skiftende trender. Fjellreven klær og Fjellreven utstyr står for årelang funksjonalitet og slitestyrke.

Fjellreven har utviklet revolusjonerende ryggsekker, telt, soveposer og friluftsklær. Selv om mye har skjedd i årenes løp, består den stolte tradisjon med å utvikle nye og innovative løsninger for friluftsliv, opprettholde interessen for friluftsliv og handle ansvarlig overfor dyreliv og natur.

For Fjellreven er kvalitetstid en kontinuerlig prosess som gjennomsyrer alt vi gjør – fra produksjon av holdbart utstyr, valg av materiale og klimakompensasjon til sponsoravtaler og donasjoner. Du kan lese mer om Fjällrävenprodusentens innsats på dette området på fjellrevenshop.no.

Blant de mest kjente produktene finner du Fjellreven Kånken ryggsekk og Fjellreven Keb bukser.

Historien om Fjällräven begynte i 1950, da Åke Nordin, en 14 år gammel gutt fra Örnsköldsvik i Nord-Sverige, gjorde seg klar til å gå på tur i fjellene. Han var misfornøyd med ryggsekken sin, tok saken i egne hender og snekret sammen en tremeis som fordelte belastningen bedre over hele ryggen.

Fjellrevenshop begynte som merkevarebutikk for Fjällräven i 2009. Siden dette har Fjellrevenshop hatt Norges største utvalg av Fjällrävenprodukter.

Den klassiske ryggsekken Kånken fra 1978 ble lansert for å redde ryggene til svenske skolebarn under sloganen "Rette rygger har det best".

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør