Tiendeo official website

Drops Design Salg

26 dager igjen

Leter du etter de beste Drops Design-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Drops Design-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Drops Design eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Drops Design-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Drops Design-katalogene "Drops Design Salg" gyldig fra fra 26/10 til til 31/12 og begynn å spare nå!

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Drops Design, alle tilbudene lett tilgjengelig

Drops Design

DROPS filosofi baserer seg på å skape internasjonal mote, starte nye trender innenfor strikk og garn, blande nytt og gammelt og gi ubegrenset med inspirasjon og ideer. Det legges stor vekt på å formidle dette på brukernes premisser gjennom nettsidene og lett tilgjengelige DROPS strikkemagasiner.

Ingen unødvendige passord, høyest mulig aktualitet og ved kjøp av mønsterkataloger ingen "garntvang". Nettstedet og DROPS strikkemagasiner er i sin helhet dedikert til alle de som har strikk som hobby og alle de som har valgt strikk som levevei.

Hver ny lansering av en DROPS kolleksjon er regnet som en stor internasjonal begivenhet i “strikkeverdenen” og vekker stor interesse og oppmerksomhet. DROPS mønster blir hyppig benyttet som idé og trendmateriale i internasjonal presse og magasiner, europeiske såvel som amerikanske. DROPS utkommer i dag på 15 språk.

Blant de mest kjente og populære garn som finnes er DROPS Nepal, DROPS Air, DROPS Karisma, og DROPS Merino.

DROPS ble etablert i 1982.

DROPS representerer i dag Nord-Europas største varemerke innenfor håndstrikkegarn og strikkemønstre, DROPS kolleksjonene utgis på 15 språk og blir solgt i over 25 land.

DROPS Prispolicy er at prisene til en hver tid skal ligge 20-30% under gjeldende markedspris. For at du som forbruker skal være trygg på dette, markedsføres DROPS garn alltid med en prisgaranti, de kaller dette "maxpris".