Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra David Andersen.

Leter du etter de beste David Andersen-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største David Andersen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra David Andersen eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra David Andersen og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel OnePiece-brosjyren "30% Off" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

David Andersen, alle tilbudene lett tilgjengelig

David Andersen

David Andersen er en eksklusiv designssmykkekjede, med flere butikker i Oslo og Akershus, samt døgnåpne David Andersen nettbutikk. David Andersen har stadig samarbeid med kjente smykkedesignere, som Bjørg Nordli-Mathisen og Camilla Pihl. 

David Andersen har smykker, klokker, interiør og andre accessoirer, og fører eksklusive merker som Georg Jensen, Saga, Zenith, Efva Attling, og mange mange fler. Hos David Andersen får du hjelp til å velge ut den perfekte gaven, gifteringen, konfirmasjonsgaven eller dåpsgaven, tilpasset ditt behov og budsjett.

David Andersens produktbredde er sannsynligvis den bredeste i Norge. Du vil få en smakebit av bredden i sortiment på hjemmesiden. Spesielt populære er David Andersen armbånd

En spennende nyhet er kolleksjonen Jenny Skavlan by David-Andersen. Marmor, art deco og matte flater er stikkord for kolleksjonen

David-Andersen ble etablert i 1876. Siden den tid har man stadig utviklet nye produkter og konsepter til forbrukere i både inn- og utland.

I tillegg til nettbutikken har David Andersen seks fysiske butikker i Oslo-området, inkludert David Andersen Storo og David Andersen Sandvika.

Hos David Andersen på nett får du rask levering og gratis frakt over 800 kroner.