Vi er i ferd med å publisere tilbud fra David Andersen.

Opprett konto for å finne ut når!

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra David Andersen og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

David Andersen, alle tilbudene lett tilgjengelig

David Andersen

David Andersen er en eksklusiv designssmykkekjede, med flere butikker i Oslo og Akershus, samt døgnåpne David Andersen nettbutikk. David Andersen har stadig samarbeid med kjente smykkedesignere, som Bjørg Nordli-Mathisen og Camilla Pihl. 

David Andersen har smykker, klokker, interiør og andre accessoirer, og fører eksklusive merker som Georg Jensen, Saga, Zenith, Efva Attling, og mange mange fler. Hos David Andersen får du hjelp til å velge ut den perfekte gaven, gifteringen, konfirmasjonsgaven eller dåpsgaven, tilpasset ditt behov og budsjett.

David Andersens produktbredde er sannsynligvis den bredeste i Norge. Du vil få en smakebit av bredden i sortiment på hjemmesiden. Spesielt populære er David Andersen armbånd

En spennende nyhet er kolleksjonen Jenny Skavlan by David-Andersen. Marmor, art deco og matte flater er stikkord for kolleksjonen

David-Andersen ble etablert i 1876. Siden den tid har man stadig utviklet nye produkter og konsepter til forbrukere i både inn- og utland.

I tillegg til nettbutikken har David Andersen seks fysiske butikker i Oslo-området, inkludert David Andersen Storo og David Andersen Sandvika.

Hos David Andersen på nett får du rask levering og gratis frakt over 800 kroner.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon