Tiendeo official website

Cost Atelier AW23 Womenswear

Mer enn 30 dager

Leter du etter de beste COS-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største COS-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra COS eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 COS-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste COS-katalogene "Cost Atelier AW23 Womenswear" gyldig fra fra 23/10 til til 23/1 og begynn å spare nå!

Finn COS-kataloger i din by

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

COS, alle tilbudene lett tilgjengelig

COS

COS sine butikker er nøye plassert og med et designkonsept som ivaretar omgivelsenes opprinnelse. Samtidig har de skapt moderne butikkgallerier for sine kolleksjoner.

COS liker tidløs design som overlever gjennom flere sesonger, og er derfor mer opptatt av stil fremfor trend. Ved å blande tradisjonelle metoder med nye teknikker og innovative tekstiler skaper de antrekk som umiddelbart ser og føles både klassiske og moderne.

COS har et bredt spekter av basisplagg for både dame, herre, og barn. Selv om klærne er både stilrene og langtidsholdbare, er de ikke på noen måte dyre. I Norge finner du COS Hegdehaugsveien og COS Aker Brygge. 

COS x HAY er det spennende samarbeidet mellom COS og interiørkjeden HAY om en helt ny kolleksjon for hjemmet!

COS ble etablert i 2007 og er del av H&M-konsernet.

H&M-konsernet har i dag nærmere 90 000 ansatte og er med det ett av Nordens desidert største selskaper.

Visste du at COS står for Collection of Style?