Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Canada Goose.

Leter du etter de beste Canada Goose-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Canada Goose-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Canada Goose eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Canada Goose og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Eurosko-brosjyren "20% rabatt på ECCO Soft 60" gyldig fra fra 20/2 til til 6/3.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Canada Goose, alle tilbudene lett tilgjengelig

Canada Goose

Ny vinterjakke? Canada Goose produserer jakker, skjerf og luer i kvalitet som tåler norske vintre. Med mange års erfaring med å lage klær tilpasset et nordlig klima, er klærne til Canada Goose perfekte for nordmenn med aktiv fritid. 

Canada Goose produserer en bred kolleksjon av jakker, parkajakker, vester, luer, hansker, og andre kaldværsklær, noen av dem designet for ekstremvær. I noen jakker er det også prærieulvskinn og edderdun levert av bønder i hutterittsekten. 

Canada Goose leverer jakker, luer og votter du blir glad for å ha enten du driver med hundekjøring, om du skal i bakken på vinterstid – eller om du rett og slett har lyst til å være både varm og stilig.

Ser du etter en Canada Goose jakke? Velg blant mange spennende modeller, som den populære Canada Goose Expedition eller alternativer som Canada Goose Victoria og Canada Goose Montebello.

Selskapet ble grunnlagt i 1957 av Sam Tick, da under navnet Metro Sportswear. 

I dag er Canada Goose kjent i store deler av Nord-Amerika og Nord-Europa, og har over 1000 ansatte.

Canada Goose samarbeider mye med syersker blant urbefolkningen i Nord-Canada.