Canada Goose
Canada Goose

Canada Goose - Rabattkoder, katalog og kuponger

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Canada Goose

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Canada Goose ...

Canada Goose

Ny vinterjakke? Canada Goose produserer jakker, skjerf og luer i kvalitet som tåler norske vintre. Med mange års erfaring med å lage klær tilpasset et nordlig klima, er klærne til Canada Goose perfekte for nordmenn med aktiv fritid. 

Canada Goose produserer en bred kolleksjon av jakker, parkajakker, vester, luer, hansker, og andre kaldværsklær, noen av dem designet for ekstremvær. I noen jakker er det også prærieulvskinn og edderdun levert av bønder i hutterittsekten. 

Canada Goose leverer jakker, luer og votter du blir glad for å ha enten du driver med hundekjøring, om du skal i bakken på vinterstid – eller om du rett og slett har lyst til å være både varm og stilig.

Ser du etter en Canada Goose jakke? Velg blant mange spennende modeller, som den populære Canada Goose Expedition eller alternativer som Canada Goose Victoria og Canada Goose Montebello.

Selskapet ble grunnlagt i 1957 av Sam Tick, da under navnet Metro Sportswear. 

I dag er Canada Goose kjent i store deler av Nord-Amerika og Nord-Europa, og har over 1000 ansatte.

Canada Goose samarbeider mye med syersker blant urbefolkningen i Nord-Canada.

Andre Klær, sko og tilbehør-nettbutikker

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon