Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Brandosa.

Leter du etter de beste Brandosa-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Brandosa-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Brandosa eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Brandosa og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel OnePiece-brosjyren "30% Off" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

Brandosa, alle tilbudene lett tilgjengelig

Brandosa

Gjennom å tilby et supersortiment av fantastiske sko vil Brandos inspirere og hjelpe kundene å finne varemerker og modeller som passer akkurat deres personlige stil. På Brandos elsker de sko. Det finnes ingen stiler som er rett eller feil, Brandos sko skal være gøy for alle.

Brandos er spesialiserte innen sine segment og tilbyr kvalitetsprodukter for alle anledninger året rundt. Det er trygt, raskt og enkelt å handle hos dem og de holder en konstant høy servicegrad for å gi den beste kundeopplevelsen. Brandos vil alltid ha fornøyde kunder. 

Hos Brandos finner du blant annet merker som Toms og Birkenstock, og Brandos leveringstid er kun 3-5 dager. Gjør deg din første Brandos erfaring nå, med Brandos rabattkode som du finner på Tiendeo!

Brandos ble grunnlagt i 2006 og har mange års erfaring av framgangsrik e-handel.

I 2014 ble Brandos en del av Footway-konsernet. 

Brandos selger i dag produkter i fire land, og selger sko fra 500 forskjellige produsenter.

Brandos har blitt belønnet med flere bransjepriser som Årets Komet og Årets e-handel på Retail Awards 2012 (Svensk Handel) samt Årets Skobutikk på Habit Modegalan 2012 (Magasinet Habit) for å nevne noen.