Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Boozt.

Leter du etter de beste Boozt-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Boozt-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Boozt eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Boozt og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Ray-Ban-brosjyren "Get 20% Off Polarized Sunglasses" gyldig fra fra 14/6 til til 21/6.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Gerry Weber
  • Logo Sparkjøp
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo United Colors of Benetton

Boozt, alle tilbudene lett tilgjengelig

Boozt

Boozt tilbyr kundene en fantastisk shoppingopplevelse med daglige nyheter, et bredt utvalg og ikke minst gode Boozt tilbud. De leverer raskt på 1-4 dager og har alltid enkel og gratis Boozt retur i opptil 30 dager. 

På Boozt.com finner du over 300 skandinaviske og internasjonale motemerker som Day Birger et Mikkelsen, ECCO, Tiger of Sweden, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, MOLO og BOSS.

Boozt er sertifisert av Trygg E-handel og har 9 av 10 mulige stjerner på Trustpilot. 

Boozt toll: Prisene du betaler i Boozt nettbutikk inkluderer både toll og moms. Handler du for mer enn 700 kroner, får du også fri frakt!

Boozt.com er en svenskeid nettbutikk som selger klær til hele familien

Boozt har ekspandert betraktelig siden oppstart i 2009.

I 2015 har Boozt fått tilført ytterligere 200 millioner i kapital for å videreføre satsingen mot å bli en av de største moteaktørene på nett i Norden.

Eierne av Boozt inkluderer blant andre Sunstone Capital, Verdane Capital VII, ECCO Holding, Sampension, og Friheden Invest.