Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Birkenstock.

Leter du etter de beste Birkenstock-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Birkenstock-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Birkenstock eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Birkenstock og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Indiska-brosjyren "30% Off Selected Summer" gyldig fra fra 19/7 til til 31/7.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo Gerry Weber
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo Dressmann

Birkenstock, alle tilbudene lett tilgjengelig

Birkenstock

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!

Birkenstock står for produksjonen av sko og sandaler av høyeste kvalitet, med den flid og nøyaktighet som trengst i det som fortsatt i stor grad er faglært håndverksarbeid. Birkenstocks produksjon er også miljøvennlig, fordi den benytter materialer av høy kvalitet og bestandighet som varer lenge og dermed belaster miljøet minst mulig.

birkenstock.com finner du fotens encyclopedi, en fremragende innføring i alt du trenger å vite for å ta bedre vare på føttene dine.

Du finner flere 300 modeller i utvalget av Birkenstock sandaler og Birkenstock sko. Best kjent av alle er Birkenstock Arizona, først introdusert i 1973. Ser du etter Birkenstock salg, kan du finne de beste tilbudene på Tiendeo.

Birkenstock sporer sine røtter helt tilbake til Johann Adam Birkenstock, registert som skomaker i 1774.

Birkenstock har blitt kjent over hele verden, men produksjonen foregår fremdeles i Tyskland. Omsetningen er på over en milliard kroner årlig.

Det var Johann Adam Birkenstocks oldebarn Konrad Birkenstock som fra 1890-tallet av gjorde navnet synonymt med ekslusivt og komfortabelt fottøy.