Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Birkenstock.

Opprett konto for å finne ut når!

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Birkenstock og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-nettbutikker

Birkenstock, alle tilbudene lett tilgjengelig

Birkenstock

De som kjenner merket Birkenstock vet hva dette er. Her snakker vi virkelig ergonomisk formet såle, til deg som stiller høye krav til komfort. Det som også er ekstra gøy - de er utrolig populære for tiden.  Her må du være rask, for det går unna!

Birkenstock står for produksjonen av sko og sandaler av høyeste kvalitet, med den flid og nøyaktighet som trengst i det som fortsatt i stor grad er faglært håndverksarbeid. Birkenstocks produksjon er også miljøvennlig, fordi den benytter materialer av høy kvalitet og bestandighet som varer lenge og dermed belaster miljøet minst mulig.

birkenstock.com finner du fotens encyclopedi, en fremragende innføring i alt du trenger å vite for å ta bedre vare på føttene dine.

Du finner flere 300 modeller i utvalget av Birkenstock sandaler og Birkenstock sko. Best kjent av alle er Birkenstock Arizona, først introdusert i 1973. Ser du etter Birkenstock salg, kan du finne de beste tilbudene på Tiendeo.

Birkenstock sporer sine røtter helt tilbake til Johann Adam Birkenstock, registert som skomaker i 1774.

Birkenstock har blitt kjent over hele verden, men produksjonen foregår fremdeles i Tyskland. Omsetningen er på over en milliard kroner årlig.

Det var Johann Adam Birkenstocks oldebarn Konrad Birkenstock som fra 1890-tallet av gjorde navnet synonymt med ekslusivt og komfortabelt fottøy.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon