Finn VILA i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende VILA ...

VILA

VILA er et dansk motemerke som raskt har gjort seg bemerket både i Skandinavia og internasjonalt. VILAs klær baserer seg på stilfulle snitt, femininitet og sensualitet. I VILAs klær uttrykkes en blanding av det grasiøse og det selvsikre, og et av motekjedens viktigste mål er å gi unge kvinner mulighet til å kle seg slik de selv ønsker, til rimelige priser og uten at det går på bekostning av kvalitet. 

VILA klær designer alt fra fantastiske kjoler til topper i all slags former, og har i tillegg bukser, jeans, vester, jakker, skjørt og mye, mye mer. VILA har i tillegg en helt egen kundeklubb som gir deg en rekke fordeler og gode tilbud.

VILA kjoler inkluderer romantiske, festlige og feminine kjoler med skjønne detaljer og en trendy look. Søker du en feminin eller elegant kjole, er det hos VILA jakten begynner. Her finner du alt fra den simple hverdagskjolen til den elegante festkjolen.

VILA lager en rekke tidsriktige buksemodeller. Alle VILA bukser er basert på en basismodell med perfekt passform. Fra denne modellen videreutvikler designerne nye bukser i et variert utvalg av kvalitet og materialer med delikate detaljer og unike vasker.

VILA ble grunnlagt i Danmark i 1994. 

I dag har VILA butikker i over 10 land fra Færøyene til Australia.

Når du bestiller på VILA nettbutikk og bestillingen overstiger 499,-, koster frakten kun 39,-.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.