Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra VILA.

Leter du etter de beste VILA-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største VILA-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra VILA eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra VILA og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Sparkjøp-brosjyren "Sparkjøp Kundeavis" gyldig fra fra 11/6 til til 25/6.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Gerry Weber
  • Logo Sparkjøp
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo United Colors of Benetton

VILA, alle tilbudene lett tilgjengelig

VILA

VILA er et dansk motemerke som raskt har gjort seg bemerket både i Skandinavia og internasjonalt. VILAs klær baserer seg på stilfulle snitt, femininitet og sensualitet. I VILAs klær uttrykkes en blanding av det grasiøse og det selvsikre, og et av motekjedens viktigste mål er å gi unge kvinner mulighet til å kle seg slik de selv ønsker, til rimelige priser og uten at det går på bekostning av kvalitet. 

VILA klær designer alt fra fantastiske kjoler til topper i all slags former, og har i tillegg bukser, jeans, vester, jakker, skjørt og mye, mye mer. VILA har i tillegg en helt egen kundeklubb som gir deg en rekke fordeler og gode tilbud.

VILA kjoler inkluderer romantiske, festlige og feminine kjoler med skjønne detaljer og en trendy look. Søker du en feminin eller elegant kjole, er det hos VILA jakten begynner. Her finner du alt fra den simple hverdagskjolen til den elegante festkjolen.

VILA lager en rekke tidsriktige buksemodeller. Alle VILA bukser er basert på en basismodell med perfekt passform. Fra denne modellen videreutvikler designerne nye bukser i et variert utvalg av kvalitet og materialer med delikate detaljer og unike vasker.

VILA ble grunnlagt i Danmark i 1994. 

I dag har VILA butikker i over 10 land fra Færøyene til Australia.

Når du bestiller på VILA nettbutikk og bestillingen overstiger 499,-, koster frakten kun 39,-.