Finn Vero Moda i din by

Mest populære for Klær, sko og tilbehør

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Vero Moda ...

Vero Moda

Vero Moda er i dag en av Europas største klesmerker for unge kvinner. Vero Moda overfører trendene fra catwalk til butikk med overkommelige priser. Leken og ung mote blandes med det elegante og sofistikerte, for at du skal kunne gjenspeile ditt humør. 

Hos Vero Moda finner du alle de rette klærne til riktig pris, og muligheten til å følge moten på dine egne premisser. Shop i Vero Modas kolleksjon av kvinneklær - enten det er Vero Moda bukser, Vero Moda jakker, eller Vero Moda kjole. Nye stiler hver dag!

Sjekk ut Vero Moda tilbud på Tiendeo. Der finner du rekordstore rabatter på hundrevis av kjoler, topper, skjorter, tunikaer, frakker, jakker, blazere, strikkeplagg, skjørt, bukser, denim, accessories og mye annet. Ikke gå glipp av noe – kjøp nå og sikre deg de heteste plaggene til de beste prisene!

Vero Moda består av to merker: VERO MODA og NOISY MAY, som både tilføyer en ny dimensjon til merket, og sikrer at hver kundes behov blir tilfredsstilt.

Vero Moda ble lansert i 1987 for å oppfylle behovet for trendy klær i god kvalitet til overkommelige priser. Troels Holch Povlsens idé gjorde Vero Moda til ett av de første merkene som ble lansert innen Bestseller-familien.

I dag finnes det mer enn 800 Vero Moda-butikker rundt om i verden.

Gjennom årene har toppmodeller som Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss og Gisele Bündchen vært VERO MODAs ansikter. De har bidratt sterkt til å etablere VERO MODA som en del av moteverdenen.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.