Tiendeo official website

Tilbud Vero Moda

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Vero Moda

  Leter du etter de beste Vero Moda-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Vero Moda-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Vero Moda eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Vero Moda-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Vero Moda-katalogene "Tilbud Vero Moda" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

  Vero Moda, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Vero Moda

  Vero Moda er i dag en av Europas største klesmerker for unge kvinner. Vero Moda overfører trendene fra catwalk til butikk med overkommelige priser. Leken og ung mote blandes med det elegante og sofistikerte, for at du skal kunne gjenspeile ditt humør. 

  Hos Vero Moda finner du alle de rette klærne til riktig pris, og muligheten til å følge moten på dine egne premisser. Shop i Vero Modas kolleksjon av kvinneklær - enten det er Vero Moda bukser, Vero Moda jakker, eller Vero Moda kjole. Nye stiler hver dag!

  Sjekk ut Vero Moda tilbud på Tiendeo. Der finner du rekordstore rabatter på hundrevis av kjoler, topper, skjorter, tunikaer, frakker, jakker, blazere, strikkeplagg, skjørt, bukser, denim, accessories og mye annet. Ikke gå glipp av noe – kjøp nå og sikre deg de heteste plaggene til de beste prisene!

  Vero Moda består av to merker: VERO MODA og NOISY MAY, som både tilføyer en ny dimensjon til merket, og sikrer at hver kundes behov blir tilfredsstilt.

  Vero Moda ble lansert i 1987 for å oppfylle behovet for trendy klær i god kvalitet til overkommelige priser. Troels Holch Povlsens idé gjorde Vero Moda til ett av de første merkene som ble lansert innen Bestseller-familien.

  I dag finnes det mer enn 800 Vero Moda-butikker rundt om i verden.

  Gjennom årene har toppmodeller som Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss og Gisele Bündchen vært VERO MODAs ansikter. De har bidratt sterkt til å etablere VERO MODA som en del av moteverdenen.