Tiendeo official website

Summer Sale Up To 70% Off

4 dager igjen

  Leter du etter de beste Urban-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Urban-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Urban eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Urban-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Urban-katalogene "Summer Sale Up To 70% Off" gyldig fra fra 12/7 til til 25/7 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo Gerry Weber
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo Dressmann

  Urban, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Urban

  Urban er et livstilkonsept, ledende innen streetfashion og sneakers. Urban berører og inspirerer sine kunder ved å tilby spennende varemerker, stort utvalg og fantastisk service. Urbans kjerneverdier er streetfashion, edgy og sporty, med en ung og bevisst mann/kvinne, med lidenskap for Urban streetfashion som målgruppe.

  Urbans varemerkeløfte "Flirty Lifestyle" er med på å forme Urban og Urbans kommunikasjon. Urban tilbyr trendy klær som teddy coats, chinos, klokker, solbriller, hoods og også skateboards og mobiltilbehør.

  Hos Urban finner du merker som Adidas, Carhartt, Dickies, Timberland, og Vans.

  Urban er en del av Varner-konsernet, som startet med Frank Varners første klesbutikk i Oslo i 1962.

  I 2001 kom Urban til som et nytt konsept med røtter i skate- og snowboardmiljøet.

  Urban er Norges ledende multibrand streetfashion kjede med 31 butikker.

  Urban satser på å inspirere, engasjere og berøre, bevisst om at alt de sier og gjør påvirker hvordan omgivelsene oppfatter dem.