Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Timberland.

Leter du etter de beste Timberland-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Timberland-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Timberland eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Timberland og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel John Henric-brosjyren "Mid Season Sale Opptill 40% Off" gyldig fra fra 11/4 til til 26/4.

Finn Timberland-kataloger i din by

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Timberland, alle tilbudene lett tilgjengelig

Timberland

Timberland er et livsstilsmerke innen skotøy, mest kjent for sine støvler, men de har også populære seilersko, damesko, og egen motekolleksjon. Kjeden har også introdusert nye produkter som armbåndsur, sokker, sekker og bager, barneklær og sko, med mer. 

Timberland profilerer seg først og fremst som leverandør av sko og klær som tåler utendørs aktivitet, men er laget for alle fra det urbane fritidsmennesket til utøvere av ekstrem sport.

I butikkene finner du det du trenger av Timberland boots, Timberland sko, og Timberland barnesko. De siste tilbudene fra Timberland finner du på Tiendeo.

Den mest kjente støvelen som alle kjenner til er Timberland 6" boot. Nå kan du enkelt bestille den i Timberland nettbutikk. 

I 1973 ble navnet Timberland født. I 1978 og 79 introduserte man seilersko og andre fritids sko, som gjorde Timberland til noe mer enn kun støvelprodusent.

Timberland er i dag verdens 4. største skoprodusent og selger over 50 millioner par sko hvert år. Selskapet ble solgt til VF Corporation og er dermed en del av verdens største "powerhouse" i industrien.

Swartz familien som grunnla Timberland forandret skoverdenen da de introduserte en spesiell teknikk som gjorde at man fikk montert skinnskoen på sålen uten å sy (og dermed uten å lage hull i skinnet) og produserte med dette verdens første vanntette skinnstøvel, den godt kjente Yellow Boot.