Nyheter / Damer

29 dager igjen
Åpne katalog

Leter du etter de beste Timberland-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Timberland-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Timberland eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Timberland-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Timberland-katalogene "Nyheter / Damer" gyldig fra 06/06/2022 til 04/08/2022 og begynn å spare nå!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Timberland og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Timberland, alle tilbudene lett tilgjengelig

Timberland

Timberland er et livsstilsmerke innen skotøy, mest kjent for sine støvler, men de har også populære seilersko, damesko, og egen motekolleksjon. Kjeden har også introdusert nye produkter som armbåndsur, sokker, sekker og bager, barneklær og sko, med mer. 

Timberland profilerer seg først og fremst som leverandør av sko og klær som tåler utendørs aktivitet, men er laget for alle fra det urbane fritidsmennesket til utøvere av ekstrem sport.

I butikkene finner du det du trenger av Timberland boots, Timberland sko, og Timberland barnesko. De siste tilbudene fra Timberland finner du på Tiendeo.

Den mest kjente støvelen som alle kjenner til er Timberland 6" boot. Nå kan du enkelt bestille den i Timberland nettbutikk. 

I 1973 ble navnet Timberland født. I 1978 og 79 introduserte man seilersko og andre fritids sko, som gjorde Timberland til noe mer enn kun støvelprodusent.

Timberland er i dag verdens 4. største skoprodusent og selger over 50 millioner par sko hvert år. Selskapet ble solgt til VF Corporation og er dermed en del av verdens største "powerhouse" i industrien.

Swartz familien som grunnla Timberland forandret skoverdenen da de introduserte en spesiell teknikk som gjorde at man fikk montert skinnskoen på sålen uten å sy (og dermed uten å lage hull i skinnet) og produserte med dette verdens første vanntette skinnstøvel, den godt kjente Yellow Boot.

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon