Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Skoringen

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Skoringen i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Skoringen ...

Skoringen

Hos Skoringen finner du gode sko til glade føtter til hele familien – alt fra hotte festsko til behagelige og praktiske hverdagssko. Skoringen gir deg mulighet til å fremheve personligheten din, skifte stil, leke med ulike looks og utforske moten. 

Skoringen er en butikkjede som selger sko til menn, kvinner og barn. I tillegg til å selge flere egne skomerker, selger Skoringen sko fra merker som Skoringen EccoVagabond og Rieker.

Sko fører deg gjennom livet. Hvis du tenker over hvilken stor betydning sko faktisk har for livet ditt, vil du uten tvil bli overrasket. Ofte oppdager vi bare ekstremene, for eksempel hvis vi skal stå oppe hele dagen og har på oss ubehagelige stiletter eller når vi finner de søte babysko, som ender med å bli barnets første. Sko kan gjøre dagen vår bedre, mer sikker, fullende stilen vår, hjelpe oss med å komme i form, og mye mer. Kjøp sko på nett, og en verden av muligheter åpner seg for deg.

Skoringens egne merker inkluderer Benzoni and Company, Softline, SKOfus, og Mia Maja. 

Skoringen er en kjøpmannseid kjede grunnlagt i 1955.

Skoringen er en landsdekkende skokjede med ca. 200 butikker i Norge og Danmark.

Skoringen.no leverer gratis til deg, og du kan få levert i hele Norge (ekskl. Svalbard, Jan Mayen og de norske bilandene).

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.