Annonsering

Leter du etter de beste Skoringen-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Skoringen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Skoringen eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Skoringen og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Bjørklund-brosjyren "Julens beste gavetips!" gyldig fra 15/11/2022 til 05/12/2022.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker

Skoringen, alle tilbudene lett tilgjengelig

Skoringen

Hos Skoringen finner du gode sko til glade føtter til hele familien – alt fra hotte festsko til behagelige og praktiske hverdagssko. Skoringen gir deg mulighet til å fremheve personligheten din, skifte stil, leke med ulike looks og utforske moten. 

Skoringen er en butikkjede som selger sko til menn, kvinner og barn. I tillegg til å selge flere egne skomerker, selger Skoringen sko fra merker som Skoringen EccoVagabond og Rieker.

Sko fører deg gjennom livet. Hvis du tenker over hvilken stor betydning sko faktisk har for livet ditt, vil du uten tvil bli overrasket. Ofte oppdager vi bare ekstremene, for eksempel hvis vi skal stå oppe hele dagen og har på oss ubehagelige stiletter eller når vi finner de søte babysko, som ender med å bli barnets første. Sko kan gjøre dagen vår bedre, mer sikker, fullende stilen vår, hjelpe oss med å komme i form, og mye mer. Kjøp sko på nett, og en verden av muligheter åpner seg for deg.

Skoringens egne merker inkluderer Benzoni and Company, Softline, SKOfus, og Mia Maja. 

Skoringen er en kjøpmannseid kjede grunnlagt i 1955.

Skoringen er en landsdekkende skokjede med ca. 200 butikker i Norge og Danmark.

Skoringen.no leverer gratis til deg, og du kan få levert i hele Norge (ekskl. Svalbard, Jan Mayen og de norske bilandene).

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Skoringen og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona