Tiendeo official website

Kampanjer 3 for 2!

Publisert i går

Leter du etter de beste Session-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Session-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Session eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Session-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Session-katalogene "Kampanjer 3 for 2!" gyldig fra 09/06/2023 til 22/06/2023 og begynn å spare nå!

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Session, alle tilbudene lett tilgjengelig

Session

Session er Norges største butikkjede innenfor snow, skate og surf. Her finner du utstyr og klær til gutter og jenter i alle aldere; sko, hjelm, dekk, bindinger, solbriller, våtdrakter, og mye mer. 

De ansatte hos Session er entusiaster selv innenfor snøidrett, skateboard eller surfing, så her er det mye hjelp å få dersom du trenger råd til utstyr. Merker du kan få hos Session er blant annet Adidas, Vans, Etnies, Emerica, Billabong og Ripcurl

Dersom du har bestilt feil størrelse, er det fullt mulig å bytte varen i en Session butikk. Ta med ordrebekreftelsen/plukklisten fra webshop som kvittering.

Session startet opp som en som lokal skatebutikk i 1988.

Etter mangfoldige år som "sjappa på hjørnet" er Session nå blitt en solid butikkjede med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.

Session har 13 butikker rundt omkring i landet, inkludert Session Oslo og Session Bergen, og en Session nettbutikk med lynrask levering.

Session tilbyr 30 dagers åpent kjøp slik at du kan returnere produkter du ikke er fornøyd med.