Finn Session i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Session ...

Session

Session er Norges største butikkjede innenfor snow, skate og surf. Her finner du utstyr og klær til gutter og jenter i alle aldere; sko, hjelm, dekk, bindinger, solbriller, våtdrakter, og mye mer. 

De ansatte hos Session er entusiaster selv innenfor snøidrett, skateboard eller surfing, så her er det mye hjelp å få dersom du trenger råd til utstyr. Merker du kan få hos Session er blant annet Adidas, Vans, Etnies, Emerica, Billabong og Ripcurl

Dersom du har bestilt feil størrelse, er det fullt mulig å bytte varen i en Session butikk. Ta med ordrebekreftelsen/plukklisten fra webshop som kvittering.

Session startet opp som en som lokal skatebutikk i 1988.

Etter mangfoldige år som "sjappa på hjørnet" er Session nå blitt en solid butikkjede med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.

Session har 13 butikker rundt omkring i landet, inkludert Session Oslo og Session Bergen, og en Session nettbutikk med lynrask levering.

Session tilbyr 30 dagers åpent kjøp slik at du kan returnere produkter du ikke er fornøyd med.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.