Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Nelly.

Leter du etter de beste Nelly-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Nelly-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Nelly eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Nelly og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Stylepit-brosjyren "Op Til 75%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/4.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Nelly, alle tilbudene lett tilgjengelig

Nelly

Nelly har ingen fysiske butikker, men en stor nettbutikk med alt innen klær og mote. I Nellys kataloger finner du Nelly kjoler, bukser, skjørt og sko. Her kan du til og med handle Nelly make-up! Hos Nelly er det bare å slippe fantasien fri og sette sammen akkurat ditt drømmeantrekk. 

Hos Nelly finner du alle de velkjente merkene som New LookNLY Trend og Vila, samt eksklusive merker som By Malene Birger og Alexander McQueenShop alt innen sko, skjønnhet, sport og tilbehør med de beste tilbudene fra Nelly på Tiendeo.no

Nelly tilbyr fri frakt innen 2-6 arbeidsdager ved kjøp over kr. 299. Mindre kjøp belastes med en fraktavgift på kr. 45. For kun kr. 99 kan du også få ekspresslevering - hvis du bestiller på formiddagen på en hverdag kan du får varen levert på kvelden dagen etter.

Nellys virksomhet startet i Sverige i 2003. Nelly er del av Qliro, Nordens største e-handelskonsern.

Nelly ekspanderte sin virksomhet til Norge, Danmark, og Finland i 2008.

I dag er Nelly etablert med egne nettsteder i 11 forskjellige land. I tillegg kommer et EU-nettsted der alle som bor i EU-land kan handle, og en internasjonal site der også de utenfor EU kan bestille det nyeste i kvinnemote.

Nelly.com/no finner du også avdelingen Last Piece, med heftige tilbud på varer som skal tømmes fra lageret.