Favoritter

Morris - Rabattkode, kuponger og katalog

Favoritter

Tilbud fra Morris og andre Klær, sko og tilbehør-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Morris til dine favoritter!
Tilbud fra Morris i Oslo-brosjyren
TILBUD

Se flere tilbud

(4)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Morris ...

Morris

MORRIS er et motemerke som tilbyr et komplett sortiment med kofferter, vesker og bager, i tillegg til hansker, sjal, bijouteri og solbriller. I tillegg fører Morris lommebøker, hansker og tekstiltilbehør.

MORRIS kofferter er et kvalitetsmerke som er anerkjent verden over for sine smarte og innovative løsninger, som er basert på både funksjon og tidsriktig mote.   MORRIS er en kjede som retter seg mot motebevisste og moderne forbrukere.

MORRIS tilbyr privatkunder fakturabetaling via PayEx. Når du velger å betale med faktura, utføres det en kredittvurdering av PayEx Norge AS. Når varene dine sendes fra lageret vårt, sender PayEx en faktura til deg per e-post.

I tillegg til sine egne smarte reiseeffekter og bager fra merkene MORRIS Don Donna og MORRIS Travel, har kjeden eksterne merker som Samsonite, Titan, Björn Borg.

Morris er en del av svenske Venue Retail Group, som har sine røtter helt tilbake på slutten av 1800-tallet og en bedrift startet av Jonas Petter Wedin.

Morris har i dag 59 butikker i Norge. 

Med medlemskap i Morris member ble shopping akkurat enda morsommere, med 2,5% bonus på alle dine kjøp. Hver krone du handler for gir deg et bonuspoeng, når du har kommet opp til 2000 bonuspoeng får du en digital bonussjekk på 50 kr som kan brukes ved ditt neste kjøp.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Morris og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by