Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Morris.

Leter du etter de beste Morris-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Morris-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Morris eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Morris og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel John Henric-brosjyren "Mid Season Sale Opptill 40% Off" gyldig fra fra 11/4 til til 26/4.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Morris, alle tilbudene lett tilgjengelig

Morris

MORRIS er et motemerke som tilbyr et komplett sortiment med kofferter, vesker og bager, i tillegg til hansker, sjal, bijouteri og solbriller. I tillegg fører Morris lommebøker, hansker og tekstiltilbehør.

MORRIS kofferter er et kvalitetsmerke som er anerkjent verden over for sine smarte og innovative løsninger, som er basert på både funksjon og tidsriktig mote.   MORRIS er en kjede som retter seg mot motebevisste og moderne forbrukere.

MORRIS tilbyr privatkunder fakturabetaling via PayEx. Når du velger å betale med faktura, utføres det en kredittvurdering av PayEx Norge AS. Når varene dine sendes fra lageret vårt, sender PayEx en faktura til deg per e-post.

I tillegg til sine egne smarte reiseeffekter og bager fra merkene MORRIS Don Donna og MORRIS Travel, har kjeden eksterne merker som Samsonite, Titan, Björn Borg.

Morris er en del av svenske Venue Retail Group, som har sine røtter helt tilbake på slutten av 1800-tallet og en bedrift startet av Jonas Petter Wedin.

Morris har i dag 59 butikker i Norge. 

Med medlemskap i Morris member ble shopping akkurat enda morsommere, med 2,5% bonus på alle dine kjøp. Hver krone du handler for gir deg et bonuspoeng, når du har kommet opp til 2000 bonuspoeng får du en digital bonussjekk på 50 kr som kan brukes ved ditt neste kjøp.