Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Moods of Norway og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Moods of Norway, alle tilbudene lett tilgjengelig

Moods of Norway

Moods of Norway er et norsk merkenavn og en produsent av moteklær. Selskapet bruker en rosa Ferguson TE20 som mal for sin logo. Moods of Norway er et vidtfavnende klesforetak: du finner både Moods of Norway dress og Moods of Norway regnjakke.

Visjonen til Moods of Norway er å lage "happy clothes for happy people" til hele verden, ved å blande designernes norske opphav med en internasjonal livsstil. Resultatet er en design som tillater enhver å finne noe for sin stil, enten det er unike dresser, kjoler, skjorter eller belter. 

Noen av Moods of Norways mest kjente plagg er oppkalt etter kjente nordmenn, som f. eks. genseren Magnus Carlsen Sweater. Moods of Norway leverte også draktene til Norges lag i vinter-OL 2014.

Moods of Norway Cocktail Sports er en spesiell kolleksjon for de sporty. Mønstrene er inspirert av satellittbilder fra Norsk Romsenter! 

Moods of Norway ble etablert i Stryn i 2003 av Stefan Dahlkvist, Peder Børresen, og Simen Staalnacke.

Moods of Norway har butikker i Norge, Sverige, Nederland, Sveits, USA, og Japan, og rundt 350 ansatte.

Barnearbeid og utnytting av rettighetsløse arbeidere i fattige land vil Moods of Norway ikke ha noe av. Derfor må alle samarbeidspartnere og leverandører garantere at de følger etiske retningslinjer før de inngår kontrakter.

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør