Match
Match

Match - Rabattkode, kundeavis og katalog

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Match

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Match i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Match ...

Match

Matchfashion.no og Match-butikkene er det beste stedet å finne riktige klær for den moderne kvinnen og mannen. Hos Match finner du tidløse antrekk, siste mote og kyndig veilending. Match hjelper deg å finne nye muligheter og inspirasjon som speiler din stil, eller hjelper deg å sette sammen antrekk når du er ute etter noe helt nytt. 

Match kundeklubb har stadig gode tilbud. Match har merker som Jean Paul, DONNA, Redford og VaVite for å nevne noen. Hos Match finner du topper, blazere, dressjakker, kjoler, lærjakker, skjerf og mye mer.

Stort utvalg, dyktige medarbeidere, gode verktøy for veiledning og inspirerende aktiviteter er med på å skape en god handleopplevelse. Match kan hjelpe deg med gode tips og råd, sette sammen antrekk og garderober. De ønsker at kundener skal oppfatte Match som åpne, inkluderende og inspirerende.

Match er en del av Voice Norge, som ble etablert i 1987.

Tidlig på 2000-tallet ble Voice, og dermed også Match, overtatt av Olav Sunde og Gresvig-konsernet.

I dag er Match en av Norges største kleskjeder med 130 butikker.

Match har inngått et samarbeid med den spanske kleskjeden Mango. Det innebærer at du kan finne en liten Mango-shop inne i mange av Match-butikkene.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon