Tiendeo official website

Tilbud Match

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Match

  Leter du etter de beste Match-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Match-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Match eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Match-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Match-katalogene "Tilbud Match" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo Gerry Weber
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo Dressmann

  Match, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Match

  Matchfashion.no og Match-butikkene er det beste stedet å finne riktige klær for den moderne kvinnen og mannen. Hos Match finner du tidløse antrekk, siste mote og kyndig veilending. Match hjelper deg å finne nye muligheter og inspirasjon som speiler din stil, eller hjelper deg å sette sammen antrekk når du er ute etter noe helt nytt. 

  Match kundeklubb har stadig gode tilbud. Match har merker som Jean Paul, DONNA, Redford og VaVite for å nevne noen. Hos Match finner du topper, blazere, dressjakker, kjoler, lærjakker, skjerf og mye mer.

  Stort utvalg, dyktige medarbeidere, gode verktøy for veiledning og inspirerende aktiviteter er med på å skape en god handleopplevelse. Match kan hjelpe deg med gode tips og råd, sette sammen antrekk og garderober. De ønsker at kundener skal oppfatte Match som åpne, inkluderende og inspirerende.

  Match er en del av Voice Norge, som ble etablert i 1987.

  Tidlig på 2000-tallet ble Voice, og dermed også Match, overtatt av Olav Sunde og Gresvig-konsernet.

  I dag er Match en av Norges største kleskjeder med 130 butikker.

  Match har inngått et samarbeid med den spanske kleskjeden Mango. Det innebærer at du kan finne en liten Mango-shop inne i mange av Match-butikkene.