Tiendeo official website

Annonsering

Match bukser & jeans -200,!

8 dager igjen

Leter du etter de beste Match-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Match-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Match eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Match-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Match-katalogene "Match bukser & jeans -200,!" gyldig fra 17/03/2023 til 31/03/2023 og begynn å spare nå!

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Match, alle tilbudene lett tilgjengelig

Match

Matchfashion.no og Match-butikkene er det beste stedet å finne riktige klær for den moderne kvinnen og mannen. Hos Match finner du tidløse antrekk, siste mote og kyndig veilending. Match hjelper deg å finne nye muligheter og inspirasjon som speiler din stil, eller hjelper deg å sette sammen antrekk når du er ute etter noe helt nytt. 

Match kundeklubb har stadig gode tilbud. Match har merker som Jean Paul, DONNA, Redford og VaVite for å nevne noen. Hos Match finner du topper, blazere, dressjakker, kjoler, lærjakker, skjerf og mye mer.

Stort utvalg, dyktige medarbeidere, gode verktøy for veiledning og inspirerende aktiviteter er med på å skape en god handleopplevelse. Match kan hjelpe deg med gode tips og råd, sette sammen antrekk og garderober. De ønsker at kundener skal oppfatte Match som åpne, inkluderende og inspirerende.

Match er en del av Voice Norge, som ble etablert i 1987.

Tidlig på 2000-tallet ble Voice, og dermed også Match, overtatt av Olav Sunde og Gresvig-konsernet.

I dag er Match en av Norges største kleskjeder med 130 butikker.

Match har inngått et samarbeid med den spanske kleskjeden Mango. Det innebærer at du kan finne en liten Mango-shop inne i mange av Match-butikkene.

bell

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Match og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern