Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Lexington.

Leter du etter de beste Lexington-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Lexington-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Lexington eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Lexington og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel John Henric-brosjyren "Mid Season Sale Opptill 40% Off" gyldig fra fra 11/4 til til 26/4.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Lexington, alle tilbudene lett tilgjengelig

Lexington

Lexington er en helt unik produsent av hjemmetekstiler og klær for menn og kvinner, inspirert av New England-stilen med utpreget klassiske amerikanske kjennetegn. Lexington er delt inn i Lexington Home og Lexington Apparel. Lexington sengesett har blitt spesielt populære for sin stilfulle eleganse.

.

I Lexingtons seksjon for interiør finner du sengetøy,  puter, tepper, håndklær, servietter, duftlys, lysholdere og mye mye mer. Innenfor mote finner du klassiske collegegensere, bager i vintagestil, skjerf, tunikaer, skjørt, skjorter, ytterjakker og jeans, samt parfymer og tilbehør som luer, solbriller og capser. Lexingtons særpregede stil gjør at de skiller seg ut fra mengden, og passer for alle som ønsker en unik stil

Det er et lite sted like utenfor Boston, Massachusetts som heter Lexington. Når du besøker denne lille vakre byen er det vanskelig å tenke seg at dette stedet var sentralt for starten av den amerikanske uavhengighetskrigen. Her finner du de typiske hvitmalte New England husene, sjarmerende gater og den klassiske New England stemningen som har gjort Lexington til et toneangivende interiør og design brand for den dominerende interiørstilen de siste årene. En klassisk og uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil.

I butikkene finner du spennende kolleksjoner som Lexington Urban Collective og Lexington Superior Collection.

Lexington ble grunnlagt i Sverige i 1997.

I dag har virksomheten spredt seg til nesten 20 land samt en internasjonal Lexington nettbutikk. I Norge finner du blant annet Lexington Oslo. 

Du får presentert Lexington nyheter fire ganger i året, og det siste om Lexington salg finner du på Tiendeo.