Finn Lexington i din by

Mest populære for Klær, sko og tilbehør

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Lexington ...

Lexington

Lexington er en helt unik produsent av hjemmetekstiler og klær for menn og kvinner, inspirert av New England-stilen med utpreget klassiske amerikanske kjennetegn. Lexington er delt inn i Lexington Home og Lexington Apparel. Lexington sengesett har blitt spesielt populære for sin stilfulle eleganse.

.

I Lexingtons seksjon for interiør finner du sengetøy,  puter, tepper, håndklær, servietter, duftlys, lysholdere og mye mye mer. Innenfor mote finner du klassiske collegegensere, bager i vintagestil, skjerf, tunikaer, skjørt, skjorter, ytterjakker og jeans, samt parfymer og tilbehør som luer, solbriller og capser. Lexingtons særpregede stil gjør at de skiller seg ut fra mengden, og passer for alle som ønsker en unik stil

Det er et lite sted like utenfor Boston, Massachusetts som heter Lexington. Når du besøker denne lille vakre byen er det vanskelig å tenke seg at dette stedet var sentralt for starten av den amerikanske uavhengighetskrigen. Her finner du de typiske hvitmalte New England husene, sjarmerende gater og den klassiske New England stemningen som har gjort Lexington til et toneangivende interiør og design brand for den dominerende interiørstilen de siste årene. En klassisk og uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil.

I butikkene finner du spennende kolleksjoner som Lexington Urban Collective og Lexington Superior Collection.

Lexington ble grunnlagt i Sverige i 1997.

I dag har virksomheten spredt seg til nesten 20 land samt en internasjonal Lexington nettbutikk. I Norge finner du blant annet Lexington Oslo. 

Du får presentert Lexington nyheter fire ganger i året, og det siste om Lexington salg finner du på Tiendeo.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.