Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Indiska.

Leter du etter de beste Indiska-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Indiska-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Indiska eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Indiska og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel boohoo-brosjyren "50% Off" gyldig fra fra 28/2 til til 24/3.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Indiska, alle tilbudene lett tilgjengelig

Indiska

Indiska er et svensk merke som selger klær, innredning ogtilbehør til huset. Designet er hovedsakelig inspirert av India, dette gjør Indiska lett gjenkjennelig og profilert i markedet. De fører kjoler, bluser, bukser, gensere, smykker, skjerf og vesker til damer, og glass, dekorasjoner, tepper, lys, gardiner og duker til hjemmet.

De bruker mange farger og mønstre i sin egen, unike stil de kaller Bohemian Modern. Indiska er for deg som ønsker en unik stil, både hjemme og i garderoben.

Kanskje det mest kjent og populære produktet er en Indiska kjole. Indiskas kjoler og tunikaer består av plagg med et bredt spekter av mønstre og farger som passer like godt på kvelden som på dagen. Bær dem over et par bukser eller sammen med et par tights/strømpebukse.

Ut over egne kolleksjoner samarbeider Inidska med jevne mellomrom med andre svenske og internasjonale designere, både innen mote og innredning. I serien «Jewels of India» har Indiska samarbeidet med forskjellige designere, blant andre Manish Arora og Preeti S. Kapoor.
I 1901 åpnet en butikk på Regeringsgatan i Stockholm som fikk navnet Indiska utställningen. Den var såkornet som skulle vokse til å bli dagens INDISKA. 
 
Butikken ble startet av Mathilda Hamilton, en bereist kvinne fra Finspång nord for Norrköping.

I dag finner man butikker i Norge, Sverige, Finland og Tyskland - 100 butikker med 700 ansatte.

Åke Thambert tok over virksomheten i 1951 og bygde en suksessrik butikkjede basert på den. Han var engasjert i bedriften helt til sin død i 2008, 91 år gammel. INDISKA drives av andre og tredje generasjon i familien, og i dag er Åkes barnebarn Sofie Gunolf adm.dir.