Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Høyer.

Leter du etter de beste Høyer-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Høyer-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Høyer eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Høyer og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel OnePiece-brosjyren "30% Off" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

Høyer, alle tilbudene lett tilgjengelig

Høyer

Høyer er en norsk kleskjede med et unikt utvalg tidsriktige moteklær. I tillegg til Høyer nettbutikk, har kleskjeden mange butikker landet rundt, for eksempel Høyer Oslo, Høyer Stavanger og Høyer Bergen.  

Høyer fører eksklusive merker og har alle plaggene du trenger for å skape din unike stil. Hos Høyer finner du Malene BirgerStella McCartney, Helmut Lang, Lindeberg, Sand, Voluspa og mange fler. 

Høyer blogg er alltid oppdatert med det siste innen motebildet. Sjekk ut Høyer katalog, og bla deg gjennom sider med moteriktige plagg som er perfekte for deg. 

Ørnulf Høyer startet Høyer i 2004.

Den første butikken lå på Sjølyst i Oslo.

I dag har Høyer 20 fysiske butikker og en nettbutikk med rikholdig utvalg.

Høyer er levende opptatt av å øke interessen og kunnskapen rundt feltet de elsker; Mote og livsstil. I butikkene treffer du mennesker med interesse og kunnskap som gir deg veiledning og hjelp.