Leter du etter de beste Høyer-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Høyer-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Høyer eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Høyer-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Høyer-katalogene "Sluttsalg Opptil -70%!" gyldig fra 08/08/2022 til 22/08/2022 og begynn å spare nå!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Høyer og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Høyer, alle tilbudene lett tilgjengelig

Høyer

Høyer er en norsk kleskjede med et unikt utvalg tidsriktige moteklær. I tillegg til Høyer nettbutikk, har kleskjeden mange butikker landet rundt, for eksempel Høyer Oslo, Høyer Stavanger og Høyer Bergen.  

Høyer fører eksklusive merker og har alle plaggene du trenger for å skape din unike stil. Hos Høyer finner du Malene BirgerStella McCartney, Helmut Lang, Lindeberg, Sand, Voluspa og mange fler. 

Høyer blogg er alltid oppdatert med det siste innen motebildet. Sjekk ut Høyer katalog, og bla deg gjennom sider med moteriktige plagg som er perfekte for deg. 

Ørnulf Høyer startet Høyer i 2004.

Den første butikken lå på Sjølyst i Oslo.

I dag har Høyer 20 fysiske butikker og en nettbutikk med rikholdig utvalg.

Høyer er levende opptatt av å øke interessen og kunnskapen rundt feltet de elsker; Mote og livsstil. I butikkene treffer du mennesker med interesse og kunnskap som gir deg veiledning og hjelp.

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona