Finn Gullfunn i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Gullfunn ...

Gullfunn

Gullfunn har lang tradisjon som faghandel innen gullsmed- og urmakerfaget. Dette i kombinasjon med fokus på mote, gjør Gullfunn i stand til å tilby et bredt spekter av produkter av god kvalitet, og til konkurransedyktige priser.

Gullfunn butikker utfører blant annet reparasjon av smykker, perletreing, gravering, taksering, reperasjon av klokker, batteriskift og tilpasning av lenker. Du kan også handle i Gullfunn nettbutikk.

Med Gullfunn kort kan du få opptil 40 000 kroner i kreditt og gunstige betalingsordninger. I tillegg kan du bli få tips og inspirasjon fra Gullfunn kundeklubb, og se etter gode Gullfunn tilbud på Tiendeo!

Gullprisen har steget hvert år de seneste 11 årene og det er nå svært lønnsomt å selge gullet du ikke lenger bruker. Nå kan du trygt og enkelt selge gullet du ikke trenger lenger gjennom tjenesten Gullfunn byttegull.

Gullfunn er en del av Panorama-gruppen, som ble etablert i 1997.

Gullfunn har i dag 60 butikker fordelt over hele landet, inkludert Gullfunn Oslo og Gullfunn Strømmen.

Gullfunns reparasjonsverksted i Bergen er ett av landets eldste, med ti dyktige og faglærte medarbeidere.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.