Finn Glitter i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Glitter ...

Glitter

Glitter er en ledende motekjede med alt du kan ønske deg av klassiske og trendy smykker, klokker, tilbehør og hårprodukter. Glitter har alt du trenger for å gi antrekket eller outfiten din det lille ekstra. Her finner du løshår, børster, hårskygge, halskjeder, armbånd, øredobber og mye mer. Glitter har også solbriller, hårkranser, blomsteraccessoirer og mye mer - som f. eks. Glitter deksel til mobilen, uunnværlig for motebevisste ungjenter.

Glitter har mange butikker over hele landet, i tillegg til Glitter nettbutikk. Glitter er et nyskapende, annerledes selskap som stadig har nye, spennende samarbeid med kjente moteikon, og har et sterkt sosialt ansvar. Sjekk ut Glitter katalog for inspirasjon, hårtrender og motetips.

Hos Glitter kan du også bli medlem av Club Glitter for nyhetsbrev og stylingtips. Du finner Glitter rabatt og Glitter tilbud på Tiendeo!

Glitter ble grunnlagt på 1970-tallet i Sverige.

Grunnleggeren var Sven-Axel Svensson, som begynte med å selge importerte smykker i sin tobakksbutikk.

Glitter har på kort tid utviklet seg fra et lokalt svensk selskap til et internasjonalt moteselskap med over 220 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Glitter ansatte er opplært i hårstyling og demonstrerer gjerne frisyrer på kunder med hjelp av et bredt utvalg av hår tilbehør. De er spesialister på sitt felt, og yter alltid et høyt servicenivå med en positiv og faglig tilnærming.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.