Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Glitter og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Glitter, alle tilbudene lett tilgjengelig

Glitter

Glitter er en ledende motekjede med alt du kan ønske deg av klassiske og trendy smykker, klokker, tilbehør og hårprodukter. Glitter har alt du trenger for å gi antrekket eller outfiten din det lille ekstra. Her finner du løshår, børster, hårskygge, halskjeder, armbånd, øredobber og mye mer. Glitter har også solbriller, hårkranser, blomsteraccessoirer og mye mer - som f. eks. Glitter deksel til mobilen, uunnværlig for motebevisste ungjenter.

Glitter har mange butikker over hele landet, i tillegg til Glitter nettbutikk. Glitter er et nyskapende, annerledes selskap som stadig har nye, spennende samarbeid med kjente moteikon, og har et sterkt sosialt ansvar. Sjekk ut Glitter katalog for inspirasjon, hårtrender og motetips.

Hos Glitter kan du også bli medlem av Club Glitter for nyhetsbrev og stylingtips. Du finner Glitter rabatt og Glitter tilbud på Tiendeo!

Glitter ble grunnlagt på 1970-tallet i Sverige.

Grunnleggeren var Sven-Axel Svensson, som begynte med å selge importerte smykker i sin tobakksbutikk.

Glitter har på kort tid utviklet seg fra et lokalt svensk selskap til et internasjonalt moteselskap med over 220 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Glitter ansatte er opplært i hårstyling og demonstrerer gjerne frisyrer på kunder med hjelp av et bredt utvalg av hår tilbehør. De er spesialister på sitt felt, og yter alltid et høyt servicenivå med en positiv og faglig tilnærming.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon