Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Gina Tricot og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Gina Tricot, alle tilbudene lett tilgjengelig

Gina Tricot er en “fast fashion“-kjede der du alltid finner spennende motenyheter til lave priser. Kjeden har over 180 butikker i fem europeiske land.

Om Gina Tricot

Hos Gina Tricot finner du alltid siste nytt innen damemote: Jeans, bluser og skjorter, gensere og cardigans, singleter og topper, kjoler og skjørt, jakker, jumpsuits, tunikaer, treningstøy, badetøy, undertøy, samt mye spennende tilbehør. Gina Tricot fører også sminke, som ikke inneholder parabener eller allergifremkallende parfymestoffer og som ikke testes på dyr.

Gina Tricot satser på skape komplette kolleksjoner som gjør det enkelt å matche klesplagg og tilbehør. I Premium Quality-kolleksjonen finner du de nyeste trendene i luksuriøse kvaliteter og naturmaterialer som vil holde i sesong etter sesong.

Gina Tricot er en familiebedrift med lidenskapen for mote og evne til å kommersialisere trender. Designavdelingen utgjør kjernen i Gina Tricot.

Hvis du vil returnere en vare som du har kjøpt på ginatricot.com, kan du velge å gjøre det i en Gina Tricot-butikk eller returnere den til nettbutikkens lager. 

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Gina Tricot-katalogen, aktuelle tilbud fra Gina Tricot, samt informasjon om åpningstidene til Gina Tricot-butikker i din nærhet.

Gina Tricots historie

Gina Tricot ble startet i 1997 med fokus på feminine trikotplagg. Bedriften har etter hvert vokst til å bli et internasjonalt moteselskap.

Hovedkontoret til Gina Tricot, en inspirerende bygning i bare glass tegnet av arkitekten Gert Wingårdh, ligger i Borås i Sverige.


Miljø og samfunnsansvar

Gina Tricot har en egen bærekraftig kolleksjon med de nyeste trendene i bærekraftige materialer som tencel, proviscose og økologisk bomull. Perfekt for deg som vil kle deg miljøvennlig uten å gå på akkord med stilen! 

Gina Tricot er medlem i organisasjonen BSCI, en organisasjon som støtter bedrifter i deres arbeid med å sikre etiske leverandøravtaler. Gina Tricot er også en del av Sweden Textile Water Initiative (STWI) og Better Cotton Initiative (BCI).

Siden 2011 har Gina Tricot vært involvert i utdanning av de aller yngste barna i Bangladesh. Kjeden er med og driver i alt 150 barnehager, der mer enn 22 000 barn i fire-femårsalderen får tilgang til skolegang.

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør