Finn GANT i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende GANT ...

GANT

GANT er et eksklusivt motemerke som kombinerer amerikansk casual-stil med europeisk eleganse. Selskapets stil er basert på dets autentiske, amerikanske østkystarv og dette vises tydelig i alle GANTS klær. 

Siden da er merket blitt videreutviklet med innflytelse fra Europa, og er nå blitt en global merkevare. GANT tilbyr alt av plagg, antrekk og klær for menn, kvinner og barn. I tillegg har GANT klokker, sko, briller, dufter og møbler designet etter merkets unike stilbilde.

GANT interiør har et stort sortiment av tilbehør og produkter til hjemmet, som kopper, skjærebrett, pledd, puter og mye mer. GANT-merket har lang historie med røtter dypt i amerikansk tradisjon, og står for kvalitet, design og stil.

Blant de mest spennende av GANT klær finner du kolleksjonen GANT Diamond G, som finnes både for dame og herre. I tillegg finner du dere kjente GANT klokker og GANT sko.

Marty og Eliot Gant startet GANT i USA i 1949. De var sønner av foreldre som begge var russisk-jødiske immigranter og jobbet i en tekstilfabrikk.

GANT har rundt 300 butikker rundt om i verden, og produktene deres selges i over 70 land.

Visste du at GANT i tillegg til sine kjente klær og accessories også tilbyr mye fint til hjemmet? Hos GANT Home finner du blant annet GANT sengetøy. 

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.