Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Ellos.

Leter du etter de beste Ellos-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Ellos-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Ellos eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Ellos og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel John Henric-brosjyren "Mid Season Sale Opptill 40% Off" gyldig fra fra 11/4 til til 26/4.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Ellos, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ellos

Ellos nettbutikk er en av de største butikkene for klær og mote på nett. Ellos har kjente merker som Apple, Duffy, Espirit, Morgan, Miss Mary, Timberland og VagabondSjekk ut Elloskatalogen på Tiendeo for de beste tilbudene fra Ellos i dag!

Hos Ellos får du kjøpt klær til både dame, herre og barn. De har alt innen kjoler, jakker, bukser, skjorter og dresser, samt leker og hjemmeelektronikk. Her finner du også ellos home.  Ellos har alltid gode tilbud og rykende ferske nyheter inne.

Hos Ellos kan du alltid prøve varene hjemme før du betaler. Du behøver ikke å legge ut for varer som du eventuelt velger å bytte eller returnere. I stedet får du en faktura sendt hjem til deg mot en avgift på kun 19,-. Du kan også velge å delbetale din faktura eller ta del i fordelene med en Ellos konto

Ellos ble etablert i Sverige i 1947 av Olle Blomqvist og Lars Gustafsson.

Ellos' første utenlandsetablering kom med ekspansjonen til Norge i 1983. 

Siden den gang har Ellos også etablert seg i Danmark, Finland, Russland, Frankrike, og Sveits. I dag er Ellos en av Nordens største fjernhandelsbedrifter med 800 ansatte og nær to milliarder i omsetning.

Dersom du bestiller mandag-torsdag før kl. 12, kan du få levering neste dag med Ekspress24. Denne tjenesten koster bare 69 kroner (i tillegg til ordinær fraktkostnad).