Tiendeo official website

30% på dyreste vare*

2 dager igjen

  Leter du etter de beste Ellos-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Ellos-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Ellos eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Ellos-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Ellos-katalogene "30% på dyreste vare*" gyldig fra fra 17/7 til til 23/7 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo Gerry Weber
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo Dressmann

  Ellos, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Ellos

  Ellos nettbutikk er en av de største butikkene for klær og mote på nett. Ellos har kjente merker som Apple, Duffy, Espirit, Morgan, Miss Mary, Timberland og VagabondSjekk ut Elloskatalogen på Tiendeo for de beste tilbudene fra Ellos i dag!

  Hos Ellos får du kjøpt klær til både dame, herre og barn. De har alt innen kjoler, jakker, bukser, skjorter og dresser, samt leker og hjemmeelektronikk. Her finner du også ellos home.  Ellos har alltid gode tilbud og rykende ferske nyheter inne.

  Hos Ellos kan du alltid prøve varene hjemme før du betaler. Du behøver ikke å legge ut for varer som du eventuelt velger å bytte eller returnere. I stedet får du en faktura sendt hjem til deg mot en avgift på kun 19,-. Du kan også velge å delbetale din faktura eller ta del i fordelene med en Ellos konto

  Ellos ble etablert i Sverige i 1947 av Olle Blomqvist og Lars Gustafsson.

  Ellos' første utenlandsetablering kom med ekspansjonen til Norge i 1983. 

  Siden den gang har Ellos også etablert seg i Danmark, Finland, Russland, Frankrike, og Sveits. I dag er Ellos en av Nordens største fjernhandelsbedrifter med 800 ansatte og nær to milliarder i omsetning.

  Dersom du bestiller mandag-torsdag før kl. 12, kan du få levering neste dag med Ekspress24. Denne tjenesten koster bare 69 kroner (i tillegg til ordinær fraktkostnad).