Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Ecco.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Ecco og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-nettbutikker

Ecco, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ecco

ECCO er et ledende skomerke med et stort utvalg stilige og funksjonelle sko, tidsriktige vesker, accessoirer og mye mer. ECCO har sko og tilbehør til både ham og henne, og er best kjent for ortopediske såler og sko av svært høy kvalitet. 

ECCO har casual sneakers, sandaler, joggesko, høyehælte sko, formelle sko, klassikere, ballerinasko og boots. I tillegg har ECCO sko med GORETEX og HYDROMAX som sikrer deg tørre føtter i regnværet. Hos ECCO finner du også sko til barn, som sandaler og boots, alle laget av høykvalitetsskinn og med gode såler.

Du finner alltid nye spennende produkter blant Ecco sko og Ecco sandaler. Til damene finnes blant annet Ecco Touch 75 som fusjonerer skandinavisk minimalisme og funksjonalitet med komfort og stil.

ECCO Soft 7 feirer de klassiske sneaker-egenskapene. Du får mykt, vakkert skinn innrammet i en selvsikker høy sneakersilhuett basert på skandinaviske designverdier. Og du kan velge mellom sort og hvit.

Selskapet ble grunnlagt av Karl Toosbuy i 1963 i Bredebro i Danmark . 

ECCO selges i 3 700 butikker over hele verden, og produserer 17,5 millioner par sko årlig.

Ecco har egne garverier i flere asiatiske land, og deltar i et forskningsprogram som har til formål å redusere den miljøpåvirkning som skjer grunnet garvingen.

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon