Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Ecco.

Leter du etter de beste Ecco-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Ecco-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Ecco eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Ecco og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel OnePiece-brosjyren "30% Off" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

Ecco, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ecco

ECCO er et ledende skomerke med et stort utvalg stilige og funksjonelle sko, tidsriktige vesker, accessoirer og mye mer. ECCO har sko og tilbehør til både ham og henne, og er best kjent for ortopediske såler og sko av svært høy kvalitet. 

ECCO har casual sneakers, sandaler, joggesko, høyehælte sko, formelle sko, klassikere, ballerinasko og boots. I tillegg har ECCO sko med GORETEX og HYDROMAX som sikrer deg tørre føtter i regnværet. Hos ECCO finner du også sko til barn, som sandaler og boots, alle laget av høykvalitetsskinn og med gode såler.

Du finner alltid nye spennende produkter blant Ecco sko og Ecco sandaler. Til damene finnes blant annet Ecco Touch 75 som fusjonerer skandinavisk minimalisme og funksjonalitet med komfort og stil.

ECCO Soft 7 feirer de klassiske sneaker-egenskapene. Du får mykt, vakkert skinn innrammet i en selvsikker høy sneakersilhuett basert på skandinaviske designverdier. Og du kan velge mellom sort og hvit.

Selskapet ble grunnlagt av Karl Toosbuy i 1963 i Bredebro i Danmark . 

ECCO selges i 3 700 butikker over hele verden, og produserer 17,5 millioner par sko årlig.

Ecco har egne garverier i flere asiatiske land, og deltar i et forskningsprogram som har til formål å redusere den miljøpåvirkning som skjer grunnet garvingen.