Ny Kolleksjon

Utløper i dag
Åpne katalog

Leter du etter de beste Dna Shoes-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Dna Shoes-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Dna Shoes eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Dna Shoes-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Dna Shoes-katalogene "Ny Kolleksjon" gyldig fra 06/05/2022 til 06/07/2022 og begynn å spare nå!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Dna Shoes og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Dna Shoes, alle tilbudene lett tilgjengelig

Dna Shoes

Hver dna butikk er unik, med sine ansatte og kolleksjon. Det gir deg muligheten til å finne riktig sko til akkurat din personlighet! Hos dna finner du dna støvletter i alle høyder, tøfler, biker boots, lace up boots, sneakers, Dr Martens, ankle boots, pumps og stiletter og mye mer! 

Det er din personlighet og ditt humør som bestemmer reglene. dna vet at du ønsker å skille deg ut i mengden. Og ønsket er jo da å finne den perfekte skoen, som fremhever det nettopp du ønsker å uttrykke med ditt antrekk. Og det er akkurat det dna shoes handler om.

Alle mennesker, tvillinger inkludert, har ulikt dna. Hver eneste random celle i kroppen din inneholder den spesielle oppskriften som gjør deg til den personen du er. Og her kommer så klart skoene inn - dna sko.

Dna er en del av Euro Sko Gruppen, grunnlagt i Norge i 1983.

Euro Sko kjedens butikker, inkludert dna, eies og driftes av uavhengige kjøpmenn.

Eurosko kjeden er Norges og Nordens største skokjede med over 217 butikker i Norge og 93 butikker i Sverige.

Euro Sko Gruppen har utviklet en Sustainable Business Strategy som legger grunnlaget for gruppens samfunns- og miljøansvars arbeid. Den er en felles betegnelse for flere mindre strategier og tiltak som sammen har positiv innvirkning på gruppens forretningspraksis.

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon