Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Days Like This.

Leter du etter de beste Days Like This-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Days Like This-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Days Like This eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Days Like This og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Ray-Ban-brosjyren "Get 20% Off Polarized Sunglasses" gyldig fra fra 14/6 til til 21/6.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Gerry Weber
  • Logo Sparkjøp
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo United Colors of Benetton

Days Like This, alle tilbudene lett tilgjengelig

Days Like This

Vivikes er en kleskjede for kvinner, og er en del av motekonsernet Varnergruppen. Konsernet har samlet sentraladministrasjon på Billingstad utenfor Oslo, hvor også Vivikes sitt hovedkontor er plassert.  

Vivikes inspirerer sine kunder med feminine og moteriktige plagg med god kvalitet. Deres kolleksjon består av alt fra fritidsklær til jobb- og festantrekk.

Vivkes gir ut flere spennende lookbooks/kataloger i året, som du kan bla i på Tiendeo.no for å se de siste tilbudene og kampanjene! Der finner du alt av Vivikes klær, som for eksempel populære Vivikes kjoler.

Vivike Green kolleksjonen er en sosialt ansvarlig og miljøbevisst kolleksjon med Svanemerket.

Vivikes har vært del av det store norske kleskornet Varner-gruppen siden 1994. 

Vivikes består nå av 65 butikker rundt i hele landet.

Har du lyst å vite mer om f.eks. lansering av nye kolleksjoner kan du bli medlem i Vivikes Kundeklubb.