Tiendeo official website

Jeans -30%

Publisert i går

  Leter du etter de beste Cubus-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Cubus-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Cubus eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Cubus-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Cubus-katalogene "Jeans -30%" gyldig fra fra 22/2 til til 4/3 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

  Cubus, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Cubus tilbyr mote til hyggelige priser for barn, dame og herre. Cubus har det du ønsker deg av sesongens viktigste plagg, tilbehør og kosmetikk.

  Om Cubus

  Cubus fører lavprisklær til alle kundegrupper: Dame, herre, barn og baby. Hos Cubus finner du alt det du kan ønske seg av sesongens viktigste plagg. Glem ikke Cubus kosmetikk! Hver uke har Cubus nye kosmetikk-kampanjer. I Norge har mange Cubus-butikker også eget parfymeri.

  Cubus har egne avdelinger som utvikler og kjøper inn kleskolleksjonene, hovedsakelig fra Asia og Tyrkia. De konkurransedyktige prisene oppnås ved å ha få mellomledd, kjøpe inn i store kvanta, og ha en effektiv distribusjon.

  Blir du medlem i kundeklubben Cubus Friend, får du 30% rabatt på ditt første kjøp som medlem. Du får også 5% bonus på alt du kjøper i butikk og nettbutikk, fri frakt i nettbutikken, tilbud og kuponger tilpasset deg, samt Cubus Friends App med full bonusoversikt.

  På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Cubus-katalogen, aktuelle tilbud fra Cubus, samt informasjon om åpningstidene til Cubus-butikker i din nærhet.

  Cubus' historie

  Idéen om et kjedekonsept ble unnfanget i i konfeksjonsfabrikken Jonas Øglænd i Sandnes i 1966. Øglænd testet ut forskjellige konsepter, blant annet klesmerkene Ø-klær og Pioner, før navnet og konseptet Cubus ble etablert i 1979.

  I 1985 kjøpte Varner-Gruppen seg inn i Øglænd, og i 1990 tok gruppen over Cubus i sin helhet. I 1996 åpnet Cubus sine første butikker i Polen og Latvia. Cubus-kjeden inntok Tyskland i 2001, og Sverige i 2004.

  Miljø og samfunnsansvar

  Cubus har som mål at innen 2020 skal mer enn 50 % av produktene bestå av bærekraftige materialer som økologisk bomull, BCI (bomull fra Better Cotton Initiative), og resirkulerte fibre. Dyrefibre skal komme fra produksjon med godt dyrehold. Cubus kan spore opprinnelse og garverier for skinnklær.  

  Cubus jobber også med ansvarlig bruk av kjemikalier. Kjeden samarbeider med andre varemerker i konsernet om disse spørsmålene for å kunne påvirke så bredt som mulig.

  Cubus produserer mye av sine klær i Bangladesh. Kjeden aksepterer ikke barnearbeid, og følger opp dette med strenge krav til sine leverandører. Siden 2006 har Cubus også støttet Unicefs arbeid med å gi flere barn mulighet til en tryggere oppvekst.