Favoritter

Carlings - Rabattkode, kuponger og katalog

Favoritter

Tilbud fra Carlings og andre Klær, sko og tilbehør-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Carlings til dine favoritter!
20% rabatt på ditt første kjøp
TILBUD
Legg Carlings til dine favoritter!
FRI FRAKT OVER 600 NOK
TILBUD

Se flere tilbud

(0)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Carlings ...

Carlings

Carlings er en av Norges mest populære kleskjeder for menn. Carlings har butikker i hele landet, som Carlings Oslo, Carlings Bergen og Carlings Trondheim, i tillegg til Carlings nettbutikk. Selv om Carlings først og fremst er kjent som en butikk for ham, har kjeden et stort utvalg unike klær til kvinner også. 

Carlings fører alle de hippeste og mest populære merkene, som Levi's, Diesel, Lee, Frank Dandy, Tiger of Sweden, Björn Borg og mange fler. Hos Carlings finner du Van's hettegensere, Chinos, jeans, t-shirts, singleter og mye mer. Kvinner kan boltre seg i tidsriktige topper, jeans, skjørt og kjoler.

Hovedmålgruppen til Carlings er motebevisste gutter og jenter i aldersgruppen 14 - 25 år, men den ungdommelige looken kan også passe til de litt eldre som fortsatt er unge til sinns.

Fridolf Carling startet Carlings i Storgata i Oslo i 1908.

På 1980-tallet tok Varner over butikken og bestemte at satsingsområdet skulle være Carlings Jeans. 

I dag finnes det 90 butikker rundt om i landet og til sammen 220 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og Østerrike.

Meld deg inn i Club Carlings, for å motta inspirasjon og nyheter! Alle som melder seg inn får 10% på første kjøp. I tillegg finner du alltid gode Carlings tilbud på Tiendeo!

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Carlings og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by