Finn Carlings i din by

Mest populære for Klær, sko og tilbehør

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Carlings ...

Carlings

Carlings er en av Norges mest populære kleskjeder for menn. Carlings har butikker i hele landet, som Carlings Oslo, Carlings Bergen og Carlings Trondheim, i tillegg til Carlings nettbutikk. Selv om Carlings først og fremst er kjent som en butikk for ham, har kjeden et stort utvalg unike klær til kvinner også. 

Carlings fører alle de hippeste og mest populære merkene, som Levi's, Diesel, Lee, Frank Dandy, Tiger of Sweden, Björn Borg og mange fler. Hos Carlings finner du Van's hettegensere, Chinos, jeans, t-shirts, singleter og mye mer. Kvinner kan boltre seg i tidsriktige topper, jeans, skjørt og kjoler.

Hovedmålgruppen til Carlings er motebevisste gutter og jenter i aldersgruppen 14 - 25 år, men den ungdommelige looken kan også passe til de litt eldre som fortsatt er unge til sinns.

Fridolf Carling startet Carlings i Storgata i Oslo i 1908.

På 1980-tallet tok Varner over butikken og bestemte at satsingsområdet skulle være Carlings Jeans. 

I dag finnes det 90 butikker rundt om i landet og til sammen 220 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og Østerrike.

Meld deg inn i Club Carlings, for å motta inspirasjon og nyheter! Alle som melder seg inn får 10% på første kjøp. I tillegg finner du alltid gode Carlings tilbud på Tiendeo!

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.