Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Carlings.

Leter du etter de beste Carlings-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Carlings-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Carlings eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Carlings og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel H&M-brosjyren "Nyheter Barn H&M" gyldig fra fra 3/11 til til 13/12.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Carlings, alle tilbudene lett tilgjengelig

Carlings

Carlings er en av Norges mest populære kleskjeder for menn. Carlings har butikker i hele landet, som Carlings Oslo, Carlings Bergen og Carlings Trondheim, i tillegg til Carlings nettbutikk. Selv om Carlings først og fremst er kjent som en butikk for ham, har kjeden et stort utvalg unike klær til kvinner også. 

Carlings fører alle de hippeste og mest populære merkene, som Levi's, Diesel, Lee, Frank Dandy, Tiger of Sweden, Björn Borg og mange fler. Hos Carlings finner du Van's hettegensere, Chinos, jeans, t-shirts, singleter og mye mer. Kvinner kan boltre seg i tidsriktige topper, jeans, skjørt og kjoler.

Hovedmålgruppen til Carlings er motebevisste gutter og jenter i aldersgruppen 14 - 25 år, men den ungdommelige looken kan også passe til de litt eldre som fortsatt er unge til sinns.

Fridolf Carling startet Carlings i Storgata i Oslo i 1908.

På 1980-tallet tok Varner over butikken og bestemte at satsingsområdet skulle være Carlings Jeans. 

I dag finnes det 90 butikker rundt om i landet og til sammen 220 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og Østerrike.

Meld deg inn i Club Carlings, for å motta inspirasjon og nyheter! Alle som melder seg inn får 10% på første kjøp. I tillegg finner du alltid gode Carlings tilbud på Tiendeo!