Mest populære for Klær, sko og tilbehør

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bubbleroom ...

Bubbleroom

Bubleroom er en motebutikk på nett. Bubleroom er en av Skandinavias største aktører, og sender tusenvis av ordre fra sitt lager i Sverige hver dag. Bubleroom er også mer enn bare en butikk. Bubbleroom har egen blogg, community, bloggportal og en helt egen vintageavdeling. 

På bubbleroom.no finner du hundrvis av kjente og kjære merker, samt mindre nisjémerker og eksklusiv haute couture. Sjekk ut Bubbleroom tilbud på GucciG-STAR, Rubber Duck, Bangerhead, Katy Perry, CHEAP MONDAY, D&G, Nike og mange, mange fler!

Hos Bubbleroom kan du betale med faktura. Fakturaen din sendes til deg måneden etter at du har gjennomført kjøpet ditt. Hvis du vil gjøre flere kjøp samme måned så samles alt på en faktura.

I tillegg til hundrevis av kjente og kjære merker fra moteverdenen, selger Bubbleroom også sine egne merker Chiara Forth, Make Way Fashion, 77th Flea, og Model Behaviour.

Bubbleroom ble startet i Sverige i 2005. I 2010 lanserte selskapet Bubble Water, deres helt egne mineralvann!

I dag er Bubbleroom en av Nordens største motebutikker på nett, med 60 ansatte i Stockholm og Borås. De leverer til Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Visste du at Bubbleroom også har fysiske butikker? Så langt finnes de bare i Stockholm.

Andre Klær, sko og tilbehør-nettbutikker

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.