Annonsering

Leter du etter de beste Bubbleroom-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bubbleroom-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bubbleroom eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Bubbleroom og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Sparkjøp-brosjyren "Julegenser og klær!" gyldig fra 25/10/2022 til 30/11/2022.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker

Bubbleroom, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bubbleroom

Bubleroom er en motebutikk på nett. Bubleroom er en av Skandinavias største aktører, og sender tusenvis av ordre fra sitt lager i Sverige hver dag. Bubleroom er også mer enn bare en butikk. Bubbleroom har egen blogg, community, bloggportal og en helt egen vintageavdeling. 

På bubbleroom.no finner du hundrvis av kjente og kjære merker, samt mindre nisjémerker og eksklusiv haute couture. Sjekk ut Bubbleroom tilbud på GucciG-STAR, Rubber Duck, Bangerhead, Katy Perry, CHEAP MONDAY, D&G, Nike og mange, mange fler!

Hos Bubbleroom kan du betale med faktura. Fakturaen din sendes til deg måneden etter at du har gjennomført kjøpet ditt. Hvis du vil gjøre flere kjøp samme måned så samles alt på en faktura.

I tillegg til hundrevis av kjente og kjære merker fra moteverdenen, selger Bubbleroom også sine egne merker Chiara Forth, Make Way Fashion, 77th Flea, og Model Behaviour.

Bubbleroom ble startet i Sverige i 2005. I 2010 lanserte selskapet Bubble Water, deres helt egne mineralvann!

I dag er Bubbleroom en av Nordens største motebutikker på nett, med 60 ansatte i Stockholm og Borås. De leverer til Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Visste du at Bubbleroom også har fysiske butikker? Så langt finnes de bare i Stockholm.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Bubbleroom og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Fremhevede produkter

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona