Tiendeo official website

35 % rabatt på ALLE typer brilleglass

Utløper i dag

  Leter du etter de beste Brilleland-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Brilleland-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Brilleland eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Brilleland-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Brilleland-katalogene "35 % rabatt på ALLE typer brilleglass" gyldig fra fra 9/5 til til 18/5 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

  Brilleland, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Brilleland

  Brilleland er en av norges ledende optikerkjeder, og har butikker på populære steder, som Brilleland Grønland og Brilleland Oslo City. De er opptatt av å kunne tilby kvalitetsbriller til lave priser, og god service med sine høykompetente optikere. 

  Hos Brilleland finner du briller til alle anledninger for folk i alle aldre. Er du ikke 100% fornøyd har du 60 dagers bytterett uansett. Brilleland synstest er uunnværlig, og kan hjelpe deg å velge rett brille eller linse. 

  Brilleland har spesialkompetanse på alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptikk, synstrening med mer.

  Den første Brilleland butikk ble etablert på Grønland i Oslo i 1985.

  Brilleland er en norsk kjede, men eid av det store internasjonale konsernet Grand Vision.

  I dag er Brilleland en av landets største optikkjeder med 67 butikker over hele landet.

  Brilleland er i tillegg et samfunnsbevisst selskap. De støtter den frivillige organisasjonen Vision For All som hjelper med synstester og kjemper mot blindhet hos mennesker i Peru, Guatemala og Eritrea.