Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bjørklund.

Leter du etter de beste Bjørklund-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bjørklund-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bjørklund eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Bjørklund og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Dale of Norway-brosjyren "-40% Salg" gyldig fra fra 20/5 til til 30/5.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

Bjørklund, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bjørklund

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. Bjørklund har fordelen at smykkene delvis er eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Det gjør at store deler av smykkene hos Bjørklund ikke finnes noe annet sted, og du er garantert å finne et unikt Bjørklund smykke til akkurat din anledning. 

Bjørklund klokker inkluderer en rekke kjente kvalitetsmerker og moteklokker, og omfatter blant annet merkene Casio, Citizen, Seiko, Club by Inex, DKNY, Gul, Smurf, Gant, Inex Time, Police, Mango Time, Skagen, Swiss Military Hanova, Triwa og Nixon. I Bjørklunds katalog finner du alle modeller og nyheter fra kjeder, ringer og armbånd, til klokker og ørepynt.

Bjørklund kan med stolthet si at de leverer kvalitetsprodukter, men det vil en sjelden gang kunne oppstå feil ved varene. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen. Feil du oppdager innen seks måneder etter at du fikk produktene, vil normalt regnes som feil som har oppstått før du fikk produktene.

Den nyeste kolleksjonen av diamanter kaller Bjørklund DIMA. DIMA består av ringer i hvitt og gult gull i utsøkt design besatt med en mengde diamanter.I disse ringene finner du alt fra 11 diamanter til 178 diamanter i en ring.

Bjørklund ble grunnlagt i 1993.

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede med nærmere 100 butikker i Norge.

Med Bjørklundkort kan du dele opp betalingen og søke om kreditt opptil 40 000 kroner.