Tiendeo official website

Annonsering

Bik Bok Nye Salg!

Utløper i dag

Leter du etter de beste Bik Bok-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bik Bok-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bik Bok eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Bik Bok-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Bik Bok-katalogene "Bik Bok Nye Salg!" gyldig fra 16/03/2023 til 30/03/2023 og begynn å spare nå!

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Bik Bok, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bik Bok

Bik Bok tar sikte på å være førstevalget blant motebevisste jenter som følger trender i moteverdenen. Bik Boks kolleksjoner er designet i Oslo. I butikkene selgea Bik Boks eget merke, i tillegg til merker som Never Denim, Westhill Redbird og tilbehørsutvalget Sassymanii. 

For å møte motebevisste jenters krav, har Bik Boks butikker kontinuerlig oppdaterte kolleksjoner med nye og inspirerende klær hver uke. Bik Boks image er skapt av entusiastiske ansatte, kule butikker og en markedsføring som engasjerer både kunder og ansatte. 

Bik Bok har hatt flere fantastiske designsamarbeid over årene, med noen av Skandinavias og verdens største navn. Med et ønske om å møte den Skandinaviske it-jenta har Bik Bok tatt steget videre ved å jobbe med personer som Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen, Whitney Port, Angelica Blick, Lene Orvik og Jenny Skavlan.

I tillegg til Bik Bok jeans, finner du også Never Denim, som er en egen, spennende kleskolleksjon.

Med skreddersydde plagg i materialer som kashmir, ull, semsket skinn og lær, beskriver kleskjeden Never Denim Collection som «en kolleksjon for den mote- og kvalitetsbevisste unge kvinnen, der Skandinavisk design på sitt beste er i fokus».


Bik Bok ble startet av to nordmenn i 1973. Deres intensjon var å skape et fashion jeansbrand for unge jenter. Bik Bok ble et populært merke, solgt til mange butikker i Norge og Sverige. I 1978 åpnet Bik Bok sin første butikk i Oslo. 

Bik Bok-kjeden er del av Varner-gruppen, det norske storkonsernet med over 1 000 butikker. Bik Bok har alene mer enn 200 butikker, inkludert butikker som Bik Bok Oslo og Bik Bok Bergen.

Visste du at også kjeden Wow har sine røtter i Bik Bok?