Finn Bianco i din by

Mest populære for Klær, sko og tilbehør

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bianco ...

Bianco

Bianco ser det som sin oppgave å gjøre internasjonal mote og trend kommersielt og allment tilgjengelig. Bianco Footwear er en av verdens ledende skokjeder, kjeden er fokusert og utfordrer stadig de andre aktørene i markedet. 

Bianco byr på edgy mote og stadig nye impulser innen fottøy som stiletter, pumps, ballerinasko, sandaler, boots og vinterstøvler, i tillegg til vesker, hansker, luer og smykker. Bianco fører også moteriktige sko til ham; boots, sneakers, buisnessko og belter. Sjekk Tiendeo.no for de beste tilbudene fra Bianco akkurat nå!

Bianco by Camilla Pihl er en sofistikert skolinje for kvinner med behagelige materialer som også er værbestandige og tilpasset skandinaviske forhold.

Bianco sko fra Bianco Footwear er med på både å reflektere og definere hva som er hot i det internasjonale motebildet. Samtidig er Bianco Gear med på å gi deg det tilbehøret som gjør at akkurat du kan finne din egen stil innenfor de nye trendene.

Bianco Footwear ble etablert i 1987 av René Piper Laursen. Idéen var å utvikle et franchisekonsept, og visjonen om å skape et internasjonalt brand var større enn frykten for problemer som kunne tenkes å oppstå underveis.

Bianco Footwear har i dag flere enn 160 butikker i Norge, Sverige, Finnland, Færøyene, Island, Tyskland og Danmark. I tillegg kommer Bianco nettbutikk.

Bianco har lansert Bianco Artist Takeover. Dette er et konsept som bringer kunst og mote sammen to ganger i året ved å la et utvalg kunstnere lage kunst til selskapets kampanjer. 

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.