KATALOG POLAR

Mer enn 30 dager
Åpne katalog

Leter du etter de beste Polar-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Polar-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Polar eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Polar-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Polar-katalogene "KATALOG POLAR" gyldig fra 03/11/2021 til 31/12/2022 og begynn å spare nå!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Polar og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bil og motor kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bil og motor-butikker i din by

Polar, alle tilbudene lett tilgjengelig

Polar

Å lytte til kroppen din er én ting. Å forstå hva den forteller deg er noe helt annet. POLAR hjelper deg med å få innblikk i treningen din. De tilbyr tekniske hjelpmidler som belyser treningen, i forening med en forståelse av kundens behov. 

POLAR tar hensyn til alle kondisjonsnivåer ved å tilby et omfattende produktutvalg i tillegg til grunnleggende brukerstøtte og rådgivning. Alt fra forbedring av ytelsen til sportsutøvere til å hjelpe mennesker med å få en sunnere livsstil og bistå med rehabilitering og vektkontroll.

Nå dine treningsmål med POLAR Beat. Sammen med en POLAR Bluetooth pulssensor er dette en treningsapplikasjon smartere enn noen annen. 

POLAR Loop 2 er en stilfull og vanntett aktivitetsmåler som får deg i bevegelse. Dette elegante armbåndet registrerer den daglige aktiviteten og til og med søvnen din. Med POLAR Flow synkroniserer du enheten din med en nettjeneste eller app slik at du til enhver tid kan følge opp treningsopplegget eller dele detaljene med treningpartnere.

I 1975 fødtes ideen om en bærbar hjertefrekvensmåler i en skibakke. Bare litt over et år senere ble POLAR grunnlagt i nærheten av byen Oulu i Finland, en region som er kjent for teknologisk forskning og utfordrende naturmiljø.

I dag har POLAR 1 200 ansatte verden over, produserer alle produkter i sine heleide fabrikker og har 26 datterselskaper globalt. Dessuten administrerer selskapet et distribusjonsnettverk som leverer varer til over 35 000 detaljutsalg i mer enn 80 land.

POLAR Electro utvikler kontinuerlig materialene og produksjonsprosessene sine for å redusere avfall og søppel. Dette sikrer også at produktene produseres med materialer som er trygge for mennesker og miljøet.

Flere tilbud fra Bil og motor

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona