Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Ford og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bil og motor-butikker i din by

Ford, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ford

Ford er en amerikansk bilprodusent, både kjent for familiebilen Ford Mondeo, og den klassiske sportsbilen Ford Mustang, som blant annet hadde 50-årsjubileum i 2014, og endelig kommer til Europa i 2015. Ford jobber kontinuerlig med å forbedre sine biler, både på utslippsmengde, komfort, støy og funksjoner. 

Ford gir kundene mange valg når det gjelder motor, og tilbyr blant annet turbomotor og V8. Noen av Fords mest populære modeller har blant annet vært Ford Fiesta, Ford Kuga og Ford Ranger

Fords serie av ECOnetic-modeller tilbyr praktiske, rimelige og bærekraftige biler, uten at det går på bekostning av stil eller kjøreegenskaper. Ved å kombinere vår Ford kinetic Design med high-tech konvensjonell motorteknologi, utnytter ECOnetic en smart kombinasjon av lavere luftmotstand, bedre aerodynamikk og effektive motorer for å levere klasseledende, ultralave CO²-utslipp.

Europas bestselgende småbil er Ford Fiesta. Nye Fiesta-farger er Magnetic, en mørkere metallicgrå, Candy Red, en dyp rødfarge og Silver Silk. Fiesta med utstyrsnivået Titanium kan nå også tilbys med 1.0-liters EcoBoost-motor med 140 HK.

Henry Ford grunnla den berømte bilfabrikanten i USA i 1903.

I dag har Ford nesten 200 000 ansatte og en omsetning på godt over en milliard kroner i året.

På den nye Ford Focus lar Ford SYNC 2 med stemmekontroll og 8 tommers berøringsskjerm deg for eksempel bruke bilens systemer for navigering, underholdning og klimaanlegg med stemmen din.