Finn Mekonomen i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Mekonomen ...

Mekonomen

Mekonomen er et bilverksted og nettbutikk med alt du trenger av bildeler, reservedeler og service. Her finner du motordeler, bremsesystem, støtdemping og fjæring og mye mer. Hos Mekonomen får du fagråd og hjelp til akkurat din bil. 

Mekonomen er en landsdekkende kjede med verksteder i tillegg til en omfattende nettbutikk. Her får du kjøpt alt til bilen, både vinter og sommer. Hos Mekonomen finner du merker som Thule, Kenwood, Carwise og Turtle. Finn Defa-produkter som kupévarmer, eller garasjejekk fra Carwise.

Send MEKO til 2007 og bli medlem av Mekonomen kundeklubb.

Som medlem i kundeklubben får du 10 % rabatt på alle tilbehør du handler i en Mekonomenbutikk. Mekonomen sender ut sms jevnlig med tilbud som er eksklusive for deg som er medlem.

Mekonomen ble grunnlagt i Sverige i 1973 under navnet Bileko. 

Grunnleggerne var Ingemar Fraim og Leif Möller, som fra et lite lokale i utkanten av Stockholm kjørte rundt i en gammel Mercedes og leverte avgassystemer til bensinstasjoner. 

Mekonomen har i dag 200 butikker og over 1 000 verksteder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

I 2010 innførte Mekonomen nye miljø- og bærekraftsstrategier, en satsning som på sikt skal gjennomsyre hele organisasjonen – fra leverandører til den enkelte medarbeideren.

Andre Bil og motor-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.