Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Mekonomen.

Leter du etter de beste Mekonomen-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Mekonomen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Mekonomen eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Mekonomen og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bil og motor-kategorien, som for eksempel Bildeler-brosjyren "Servicedeler -10%" gyldig fra fra 11/4 til til 22/4.

Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Bilxtra
  • Logo Thansen
  • Logo Ford
  • Logo Toyota
  • Logo BMW

Mekonomen, alle tilbudene lett tilgjengelig

Mekonomen

Mekonomen er et bilverksted og nettbutikk med alt du trenger av bildeler, reservedeler og service. Her finner du motordeler, bremsesystem, støtdemping og fjæring og mye mer. Hos Mekonomen får du fagråd og hjelp til akkurat din bil. 

Mekonomen er en landsdekkende kjede med verksteder i tillegg til en omfattende nettbutikk. Her får du kjøpt alt til bilen, både vinter og sommer. Hos Mekonomen finner du merker som Thule, Kenwood, Carwise og Turtle. Finn Defa-produkter som kupévarmer, eller garasjejekk fra Carwise.

Send MEKO til 2007 og bli medlem av Mekonomen kundeklubb.

Som medlem i kundeklubben får du 10 % rabatt på alle tilbehør du handler i en Mekonomenbutikk. Mekonomen sender ut sms jevnlig med tilbud som er eksklusive for deg som er medlem.

Mekonomen ble grunnlagt i Sverige i 1973 under navnet Bileko. 

Grunnleggerne var Ingemar Fraim og Leif Möller, som fra et lite lokale i utkanten av Stockholm kjørte rundt i en gammel Mercedes og leverte avgassystemer til bensinstasjoner. 

Mekonomen har i dag 200 butikker og over 1 000 verksteder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

I 2010 innførte Mekonomen nye miljø- og bærekraftsstrategier, en satsning som på sikt skal gjennomsyre hele organisasjonen – fra leverandører til den enkelte medarbeideren.