Kampanjen opptil - Mekonomen!

Mer enn 30 dager
Åpne katalog

Leter du etter de beste Mekonomen-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Mekonomen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Mekonomen eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Mekonomen-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Mekonomen-katalogene "Kampanjen opptil - Mekonomen!" gyldig fra 21/09/2022 til 20/11/2022 og begynn å spare nå!

Andre Bil og motor-butikker

Mekonomen, alle tilbudene lett tilgjengelig

Mekonomen

Mekonomen er et bilverksted og nettbutikk med alt du trenger av bildeler, reservedeler og service. Her finner du motordeler, bremsesystem, støtdemping og fjæring og mye mer. Hos Mekonomen får du fagråd og hjelp til akkurat din bil. 

Mekonomen er en landsdekkende kjede med verksteder i tillegg til en omfattende nettbutikk. Her får du kjøpt alt til bilen, både vinter og sommer. Hos Mekonomen finner du merker som Thule, Kenwood, Carwise og Turtle. Finn Defa-produkter som kupévarmer, eller garasjejekk fra Carwise.

Send MEKO til 2007 og bli medlem av Mekonomen kundeklubb.

Som medlem i kundeklubben får du 10 % rabatt på alle tilbehør du handler i en Mekonomenbutikk. Mekonomen sender ut sms jevnlig med tilbud som er eksklusive for deg som er medlem.

Mekonomen ble grunnlagt i Sverige i 1973 under navnet Bileko. 

Grunnleggerne var Ingemar Fraim og Leif Möller, som fra et lite lokale i utkanten av Stockholm kjørte rundt i en gammel Mercedes og leverte avgassystemer til bensinstasjoner. 

Mekonomen har i dag 200 butikker og over 1 000 verksteder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

I 2010 innførte Mekonomen nye miljø- og bærekraftsstrategier, en satsning som på sikt skal gjennomsyre hele organisasjonen – fra leverandører til den enkelte medarbeideren.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Mekonomen og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bil og motor kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona