Finn Volvo i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Volvo ...

Volvo

Volvo er et av vår tids mest berømte bilprodusenter, verdenskjent for sitt fokus på trygghet, kvalitet og holdbarhet. Volvo har vært med på å utvikle svært mange sikkerhetsfunksjoner, som blant annet Side Impact Protection System (SIPS), City Safety og trepunkts-setebeltet. 

I tillegg til trygghet og holdbarhet, prioriterer Volvo komfort i alle sine modeller, som kjennes i både sittekomfort, kjøreegenskaper og plass. Blant Volvos kjente modeller finner vi blant andre Volvo S90, Volvo V60, og Volvo XC60.

Volvos visjon er at i 2020 skal ingen omkomme eller bli alvorlig skadet i en ny Volvo. Volvo Cars arbeider med å nå denne visjonen frem mot 2020. Fra og med 2020 og fremover skal den bli til virkelighet.

Blant Volvos modeller har Volvo V40 vært den mest populære i Norge de siste årene. I Sverige er det derimot den mer ekslusive Volvo V70 som er favoritten.

Volvo ble grunnlagt av Assar Gabrielsson og Gustav Larson i Gøteborg i 1927. Siden 1999 har Volvo Cars hatt først amerikanske og senere kinesiske eiere.

I dag har Volvo Cars rundt 25 000 ansatte og selger nesten en halv million biler i året.

Visste du at ordet "Volvo" er latin og betyr "jeg ruller"?

Andre Bil og motor-butikker i din by

Flere tilbud fra Bil og motor

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.