Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Volvo.

Leter du etter de beste Volvo-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Volvo-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Volvo eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Volvo og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bil og motor-kategorien, som for eksempel Dekkonline-brosjyren "Sale" gyldig fra fra 17/4 til til 26/4.

Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Bilxtra
  • Logo Thansen
  • Logo Ford
  • Logo Toyota
  • Logo BMW

Volvo, alle tilbudene lett tilgjengelig

Volvo

Volvo er et av vår tids mest berømte bilprodusenter, verdenskjent for sitt fokus på trygghet, kvalitet og holdbarhet. Volvo har vært med på å utvikle svært mange sikkerhetsfunksjoner, som blant annet Side Impact Protection System (SIPS), City Safety og trepunkts-setebeltet. 

I tillegg til trygghet og holdbarhet, prioriterer Volvo komfort i alle sine modeller, som kjennes i både sittekomfort, kjøreegenskaper og plass. Blant Volvos kjente modeller finner vi blant andre Volvo S90, Volvo V60, og Volvo XC60.

Volvos visjon er at i 2020 skal ingen omkomme eller bli alvorlig skadet i en ny Volvo. Volvo Cars arbeider med å nå denne visjonen frem mot 2020. Fra og med 2020 og fremover skal den bli til virkelighet.

Blant Volvos modeller har Volvo V40 vært den mest populære i Norge de siste årene. I Sverige er det derimot den mer ekslusive Volvo V70 som er favoritten.

Volvo ble grunnlagt av Assar Gabrielsson og Gustav Larson i Gøteborg i 1927. Siden 1999 har Volvo Cars hatt først amerikanske og senere kinesiske eiere.

I dag har Volvo Cars rundt 25 000 ansatte og selger nesten en halv million biler i året.

Visste du at ordet "Volvo" er latin og betyr "jeg ruller"?