Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Citroën.

Leter du etter de beste Citroën-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Citroën-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Citroën eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Citroën og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bil og motor-kategorien, som for eksempel Dekkonline-brosjyren "Sale" gyldig fra fra 17/4 til til 26/4.

Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Bilxtra
  • Logo Thansen
  • Logo Ford
  • Logo Toyota
  • Logo BMW

Citroën, alle tilbudene lett tilgjengelig

Citroën

Teknologi er for Citroën utviklet for mennesker, med ett mål: å tilføre verdi til bruken. Målet er ikke å imponerere eller blende, men med diskret fransk eleganse å gjøre kjøreopplevelsen og eierskapet av en bil mer tilfredsstillende.

Citroën jobber kontinuerlig med volumreduksjon i bensinmotorer. Dette arbeideet består i å redusere motorens slagvolum samtidig som effekten økes ved hjelp av direkte innsprøytning og turboladere - en løsning som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslipp uten at det går utover ytelsen.

I 1954 utviklet ingeniører hos Citroën det kjente hydropneumatiske fjæringssystemet som for første gang ga en bil konstant klaringsavstand fra underlaget.

Blant de aller mest etterspurte modellene finnes Citroën Cactus, Citroën C4, Citroën D5, og den velkjente varebilen Citroën Berlingo.

Bedriften ble etablert i 1919 av André Citroën. 

Citroën har 13 000 ansatte og leverer godt over en million biler i året. 

Citroën har et omfattende samarbeid med den kinesiske produsenten Dongfeng, som også eier en andel av PSA Peugeot Citroën.