Tiendeo official website

Tilbud Thansen

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Thansen

  Leter du etter de beste Thansen-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Thansen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Thansen eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Thansen-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Thansen-katalogene "Tilbud Thansen" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Tesla
  • Logo Mekonomen
  • Logo Thansen
  • Logo Bilxtra
  • Logo MECA
  • Logo Mazda

  Thansen, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Thansen

  I nettbutikken kan du bestille hele Torshov Bilrekvistas sortiment og få det levert over hele landet. Du får dermed tilgang på deres 500.000 varer med lave priser, som for eksempel Torshov Bilrekvista sykkelstativ eller Torshov Bilrekvisita barnesete.

  Torshov Bilrekvista strever etter å ha færrest mulig ledd mellom fabrikk og deg som kunde slik at prisen på kvalitet skal bli best mulig for deg. Alle slitedeler har dokumentasjon på at de tilfredsstiller bilprodusentens krav til kvalitet og passform. Flesteparten av disse delene kommer i tillegg fra de samme fabrikkene som produserer for bilprodusentene originalt.

  Er du usikker på et produkt og bruken av dette, så er du velkommen for en hyggelig prat. Sammen med dyktige fagfolk finner du det riktige produktet til ditt behov, enten det er barnestol, lastesystemer, bremseskiver eller DAB-radio. 

  Torshov Bilrekvisita startet opp i 1973 på Torshov i Oslo.

  Etter hvert vokste den ene butikken til å bli en kjede, og etter årtusenskiftet kom også Torshov Bilrekvisita nettbutikk.

  Torshov Bilrekvisita har 13 butikker, hovedsakelig på Østlandet, samt 2 i Trondheim og en i Kristiansand.

  På de fleste varer under 35 kg betaler du bare 79,- i frakt hos Torshov Bilrekvista.