Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Thansen

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Thansen i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Thansen ...

Thansen

I nettbutikken kan du bestille hele Torshov Bilrekvistas sortiment og få det levert over hele landet. Du får dermed tilgang på deres 500.000 varer med lave priser, som for eksempel Torshov Bilrekvista sykkelstativ eller Torshov Bilrekvisita barnesete.

Torshov Bilrekvista strever etter å ha færrest mulig ledd mellom fabrikk og deg som kunde slik at prisen på kvalitet skal bli best mulig for deg. Alle slitedeler har dokumentasjon på at de tilfredsstiller bilprodusentens krav til kvalitet og passform. Flesteparten av disse delene kommer i tillegg fra de samme fabrikkene som produserer for bilprodusentene originalt.

Er du usikker på et produkt og bruken av dette, så er du velkommen for en hyggelig prat. Sammen med dyktige fagfolk finner du det riktige produktet til ditt behov, enten det er barnestol, lastesystemer, bremseskiver eller DAB-radio. 

Torshov Bilrekvisita startet opp i 1973 på Torshov i Oslo.

Etter hvert vokste den ene butikken til å bli en kjede, og etter årtusenskiftet kom også Torshov Bilrekvisita nettbutikk.

Torshov Bilrekvisita har 13 butikker, hovedsakelig på Østlandet, samt 2 i Trondheim og en i Kristiansand.

På de fleste varer under 35 kg betaler du bare 79,- i frakt hos Torshov Bilrekvista.

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.