Finn Bilxtra i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bilxtra ...

Bilxtra

BilXtra er en kjede av detaljistforretninger for bil. BilXtra slitedeler, bilrekvisita, bildeler, bilstereo og mobiltelefon kommer med stort utvalg til rimelige priser. BilXtra har lagerplass på over 56.000 km2, i tillegg til bilverksteder landet rundt.  

BilXtra har varer og merker innenfor kategoriene bildeler, lyd- og bilde, olje og kjemi, bilelektrisk og mye mer. Her finner du alt du trenger av reservedeler, sesongbasert tilbehør som skiholdere, kjettinger eller presenninger, bilstereo, gps og mye mer.

BilXtra har også en helt egen BilXTra kundeklubb som gir medlemsfordeler og tilbud. BilXtra rabatt finner du på Tiendeo!

BilXtra hører inn under AS Sørensen og Balchen, som ble etablert som bilimportør allerede i 1907.

BilXTra har både butikker og verksteder, og fører over 60 000 forskjellige varer. Franchisetakere eier over halvparten av butikkene og alle verkstedene.

I dag har BilXtra rundt 80 butikker og 250 verksteder.

BilXtrakortet  gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!

Andre Bil og motor-butikker i din by

Flere tilbud fra Bil og motor

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.