Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Tesla.

Leter du etter de beste Tesla-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Tesla-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Tesla eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Tesla og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bil og motor-kategorien, som for eksempel Audi-brosjyren "Audi RS 4 Avant" gyldig fra fra 27/4 til til 27/4.

Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Tesla
  • Logo Mekonomen
  • Logo Thansen
  • Logo Bilxtra
  • Logo MECA
  • Logo Mazda

Tesla, alle tilbudene lett tilgjengelig

Tesla

Tesla akselererer skiftet mot bærekraftig transport og energiforbruk ved å produsere verdens beste elektriske biler og energilagringssystemer. De leier inn verdens beste og smarteste folk til å bidra til å gjøre denne fremtiden en realitet.

Teslas avanserte elektriske drivverk leverer spennende ytelse. I motsetning til en bensinforbrenningsmotor med hundrevis av bevegelige deler, har Teslas elektriske motorer bare én bevegelig del: rotoren. Som et resultat er akselerasjonen momentan, jevn og stille.

Model 3 er Teslas forsøk på å lage en billigere og mer kompakt sedan. Den skal etter planen komme på markedet i 2017, og kan også bli lansert som crossover. Med dette vil Tesla pris reduseres betraktelig, selv om også dagens modeller er svært konkurransedyktige, ytelsen tatt i betraktning.

Tesla produserer for øyeblikket Tesla Model S og Tesla Model X, samt Model 3 er under utvikling.

Selskapet ble startet i 2003 av ingeniørene Martin Eberhard og Marc Tarpenning i San Carlos i California, USA.

Tesla har allerede bygget en stor organisasjon med vel 12 000 ansatte.

Bilen er oppkalt etter oppfinneren, vitenskapsmannen og elektroingeniøren Nikola Tesla.