Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Dekkonline.

Leter du etter de beste Dekkonline-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Dekkonline-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Dekkonline eller noen andre butikker i Bil og motor-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Dekkonline og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bil og motor-kategorien, som for eksempel Kia-brosjyren "EV9" gyldig fra fra 6/4 til til 6/4.

Andre Bil og motor-kataloger

  • Logo Tesla
  • Logo Mekonomen
  • Logo Thansen
  • Logo Bilxtra
  • Logo MECA
  • Logo Mazda

Dekkonline, alle tilbudene lett tilgjengelig

Dekkonline

Dekkonline kan tilby eksepsjonelt lave priser på dekk på grunn av sine internasjonale kontakter og store innkjøp med attraktive vilkår. Forenklede prosedyrer og konsekvent bruk av innovative teknologiløsninger har også gjort sitt til at Dekkonline har inntatt en ledende posisjon prismessig.

Undersøkelser viser at kundene selv hevder at de får omtrent 25 prosent lavere pris hos dekkonline.com sammenlignet med andre forhandlere. Disse prisene inkluderer både merverdiavgift og pakke- og leveringskostnader innen Norge. 

Dekkonline tilbyr mer enn 35 000 forskjellige dekk og mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, osv. Du finner også dekkonline mc dekk. Dekkonline leveringstid er omtrent 7 arbeidsdager i Norge.

Dekkonline er del av den tyske dekkjeden Delticom.

Delticom startet opp i Hannover i 1999.

I dag er Dekkonline del av et Delticom som har spredt seg til 48 land og har over 300 nettbutikker.

Trenger du hjelp med dekk, så har Delticom mer enn 40 000 servicepartnere rundt om i verden!